Антифлегмин: Мазило за животни от 5,80 лв. прави чудеса при хората! (лекува 4 болести)

Това лекарство – Антифлегмин под формата на мехлем струва само 5,80 лв, но лекува напълно гъбички по ноктите, хемороиди, болки в мускулите и ставите, както и псориазис!

Първоначално може и да не повярвате, както се усъмнихме и ние.

Но читателските отзиви са толкова големи, че няма как да не приемем чудото – това мазило, предназначено за животни, лекува успешно хората от хемороиди, болки в ставите, гъбички по ноктите и псориазис.

То струва само 5,80 лева, но е далеч по-ефикасно от скъпите лекарства за „хора“, които ни пробутват по аптеките. Името му е Антифлегмин и се използва за мазане вимето на кравите против рани и абсцеси като съдържа камфоров салицилат.

хемороиди

Стотици положителни отзиви за това лекарство заляха мрежата – вършило чудеса против хемороиди, псориазис и други заболявания

„За първи път чух от приятелка, която си е излекувала гъбичките по ноктите с този Антифлегмин. Реших да експериментирам в моя случай. Ако щете вярвайте, но го ползвах при хемороиди и само мога да кажа, че има страхотен ефект.“ – пише Мария Генчева.

А Цветанка Петкова хвали лекарството във Фейсбук, тъй като с него премахнала напълно псориазиса си. „Болеше ме кръстът, или по-точно гръбнака. Имах псориазис и реших, че ще опитам с това чудо, защото нищо друго не помогна. Е, болките ми не са минали съвсем, но от псориазиса няма и следа – на същото място, където намазах“, споделя Цветанка Петкова.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Хемороидите са проблем, който може да бъде решен по природен начин

Хемороидите са проблем, който може да бъде решен по природен начин

Оказа се, че това лекарство не се използва само от хора с хемороиди, гъбички по ноктите или псориазис, ами отдавна вече е широко известно в спортните среди. Защото спортистите успешно лекували с него болките в мускулите, ставите и сухожилията си.

„Може да се купи спокойно от всяка ветеринарна аптека. И какво от това, че го дават за животни. Че хората не сме ли животни, или се считаме за нещо коренно различно и свише?! Колко жени хвалят конския Тривитаминол, с който са направили косата си по-здрава и гъста. Истината е, че има простички неща, които помагат и други, които ни рекламират, за да обират парите ни“, пише и фитнес инструкторът Васил Траянов.

Мазилото успява да стегне тялото и в това се състои неговото лечебно действие. То действа като ползотворен мехлем за кожата. Най-хубавото е, че е направено от природни средства, а струва толкова малко. Опитайте го!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

23 коментара по “Антифлегмин: Мазило за животни от 5,80 лв. прави чудеса при хората! (лекува 4 болести)

  • Здравейте моя син му правеха операция от възпаление на фисура но вече четери месеца не му минава много боли и има нещо което тече като слуз това лекарство дали ще му помогне

 1. Явно някои четат само заглавията!!!!! Направете си труда да прочетете статията и ще разберете името на лекарството!!!

 2. Чудесен мехлем за хемороиди ,изпробвано и го препоръчвам на много хора.

 3. интересуваме някой да е излекувал псориазис с това ,прочетох статията и пише за една жена че се е излекувала но ми трябват още примери и то реални

  • МАЯ ти като четеш всеки ред АЙ ми дай данните на тая жена как да се свържа с нея !

 4. В една статия прочетох, че Антифлегмин е предназначено за други тъкани и кожи заради което може да има фатални последици за човека…

 5. Искам да попитам, колко пъти дневно се маже дупето против хемороиди с Антифлегмина, страх ме е от предозиране?

 6. Какво да коментирам ,след като всичко е писано много повърхностно .Никой не пише от къде да се закупи тоя мехлем!Това се произвежда само за животни,но точно това бурканче не се произвежда в РАДОМИР къде е завода за животински лекарства !Попитах лично до завода и отговориха ,че там -АНТИФЛЕГМИН се произвежда единствено в тубички два вида ,така че тая жена от къде го показва тоя буркан не се знае изобщо какво е в това бурканчи ,така ,че на всеки не може да се има доверие защото той сам незнае какво публикува ,а го предлага и на други хора ,става въпрос за дамата – Цветанка Петкова ,от къдее ,коя е ,от къде го е закупила и как да се свържем с нея няма данни !Или всеки си пише кво му скимне и се подиграва с болката на другите ,това не е .човешко !АКО искаш да помогнеш дай данни как да те открият и попитат !

 7. Хахахаха,един от коментарите ме хвърли на земята от смях била го ползвала от години.Нема що много е ефикасно.Ако беше ефикасно щеше да го пуснат в аптеките за хора в друга опаковка и по-скъпо и щяха да избият рибата.

 8. Нищо особено, във всяка ветеринарна аптека го има ,даже и по евтино…..пробвайте но чудеса няма..

 9. наистина прави чудеса.при условие 4е сам сас две операции за хемороиди и след 3 години се появяват пак.антифлегмина ми помогна .говоря за силно кръвотечение и то всеки ден в разтояние на години

 10. Хора мили, хемороидите се лекуват с промяна на храната, повече фибри, зеленчуци, плодове. Лютивите храни и силни подправки задължително трябва да се изключат от менюто!

 11. Някой излекувал ли си е гъбичките по ноктите на краката и за колко време?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *