Елена Йончева: От раждането свалих 9 кг само с 2 съставки! Горещо ги препоръчвам! (ето кои са те)

Елена Йончева възвърна формата си по-бързо от очакваното и се справи перфектно с ужаса на жените, наречен отслабване!

Журналистката Елена Йончева роди първото си дете на 51 години, с което стана повод за овации. Смелостта й е безспорна, но затова пък съдбата я дари със здраво и прекрасно бебче.

Като всяка жена обаче, Йончева треперела пред проблема, наречен отслабване – болна тема на всяка родилка, още повече след определена възраст.

отслабване

Елена Йончева направи почти рекорд в това отслабване, което е трудно за повечето дами

Тъкмо затова перфектната фигура, която показва днес, шашна всички – видно е, че журналистката се е справила отлично с натрупаните килограми, от които почти няма и следа. А това, което й е помогнало, накара колежките и приятелките й буквално да полудеят.

Тайната за нейното отслабване се оказа съвсем елементарна и най-вече евтина. Смес от само две съставки стопила излишните килограми на Елена Йончева и я направила дори по-слаба от преди.

„Цялата философия на това отслабване, се оказа смес от вода, канела и джинджифил. Това е, нищо повече. Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах – по-малко от половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малка кафяна лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж“, споделя Елена Йончева с колегите си, някои от които вече се хвалят с първите си резултати от по един или два свалени килограма.

Журналистката специално пиела тази смес за отслабване сутрин на гладно, но не е проблем да се консумира и по друго време на денонощието. Условието е само едно – ако се приема вечер, то да замести вечерята и да се остане само на тази напитка.

Ефектът на канелата за отслабване е известен отдавна като тя влиза в състава на редица рецепти за изгаряне на мазнини и засилване на метаболизма на тялото. А за ползите в тази насока на джинджифила има написани трактати като освен това той е и едно от най-полезните неща за здравето.

Не знаем за вас, но ние определено започваме още от днес и чакаме, за да споделим и своите резултати.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *