Тази билка лекува рак за броени часове

Това природно средство е ползвано още от лечителите в древен Китай

Най-накрая откриха билката, която е в състояние да изцери коварния рак само в рамките на няколко часа.

Тази билка успява да пребори успешно болестта рак, която е бич за мнозина. Именно това е болестта, за която все още няма официално открит лек и отнема живота на мнозина. Това, което се знае за заболяването е, че ако бъде хванато в по-ранен или начален стадий, е лечимо в повечето случаи.

рак

Това природно средство е ползвано още от лечителите в древен Китай

Билката, която ще ви помогне в нелеката борба с коварния рак се казва сладък пелин (артемизин). Може би е сте чували това наименование, но пък сладък пелин вероятно ви е познато. Всъщност става въпрос за една и съща билка, чието латинско наименование е „Artemisia Annua“ или “Sweet wormwood”.

Съществуват данни, които сочат, че билката е използвана за лечение на рак още в древен Китай. Тя е била основното средство за лечение, с което са разполагали билкарите. Сладкият пелин не само цери тежкото заболяване, а го прави за броени часове, колкото и странно да ви звучи.

За момента учените са убедени, че това природно средство лекува успешно рак на гърдата. Това заболяване погубва десетки хиляди жени годишно в световен мащаб.
Екипи са се заели с провеждането на необходимите изследвания, които да установят дали тази билка е в състояние да изцери рак и от други органи на човешкото тяло.

Сладкият пелин е в състояние да разруши всяка една твърда или мека тъкан в човешкото тяло.
Артемизинът, съдържащ се в сладкия пелин е уникално вещество, което още от момента, в който попадне в човешкото тяло започва да обследва клетките и унищожава онези от тях, които са заразени с рак. Той обаче пази здравите клетки и не ги унищожава.

На практика това вещество действа на принципа на антивирусните програми.
Ефективността на това вещество се увеличава още повече с приема на желязо. Ефективността от самостоятелния прием на билката е едва 28%, докато в съчетание с желязо се повишава до 98%.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тази билка лекува рак за броени часове

  1. Това на снимката не е сладък Пелин!!! Сладкия Пелин се използва за направа на домашното вино пелин и е с по-тънки листа

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *