Изобщо не яжте това! Тази храна увеличава риска от рак с 67%

Човек всекидневно е изложен на риск от рак на дебелото черво, на панкреаса и много други видове. За това спомага една от храните, които консумираме постоянно!

Не е тайна, че човек сам се излага на риск от коварни болести и това става чрез храната, която консумира. Разбира се, той не носи пряка вина, защото в магазините сме затрупани от предимно некачествено производство. Сред най-вредното е това на месото. А може би най-вредното от това месо е кренвиршът. Той е по-скоро вследствие от остатъци на глава, мастна тъкан, крака и кожа от животните.

Рак на дебелото черво се хваща с тази храна

Огромен риск от рак на дебелото черво и други с тази храна!

Кренвиршите водят до много болести, сред които рак на дебелото черво, както и други разновидности на рака. Освен това, те могат да доведат до натравяне, запушване на артерии, което от своя страна води до инфаркт.

Проучване на учени от Хавай е доказало жестока истина за кренвирша. А тя е, че ежедневната му консумация покачва с 21% риска от рак на дебелото черво. Проучването стига дори още по-далеч, тъй като тази храна се оказва покачваща риска от рак и на панкреаса, при това с огромните 67%.

„Кренвиршът всъщност е смесица от най-вредните неща в едно животно и различни нитрати, оцветители и други препарати. В него се слага прекалено много сол, което допринася за бързото напълняване. Нашият съвет е да не се яде изобщо тази храна.“ – казва един от специалистите, провели изследването.

Кренвиршите стават още по-вредна храна, когато са част от хот-дог, убедени са учените. Тогава към тях се прибавят кетчуп, горчица и майонеза, които буквално съсипват организма. В тези три подправки има прекалено много вредни вещества, а когато се консумират с вредния кренвирш, става страшно.

“Фигурин

Още по-зле става, когато кренвиршите се ядат пържени. Тогава стомахът буквално ги отхвърля и може да се стигне до повръщане или жестоки болки, узна Doctorbg.net.

В Америка вече съветват хората да не ядат тази храна, което обаче се възприема тежко от големите хранителни компании, които веднага се възпротивиха на здравната система, понеже хот-догът е една от най-разпространените храни сред американците.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *