Вълшебна рецепта за изчистване на холестероловите плаки

Тази билка притежава изключително мощна очистителна сила

Холестероловите плаки са изключително опасни, но за съжаление го осъзнаваме едва когато вече е станало твърде късно.

За да не се стигне до натрупване на холестероловите плаки в организма, е добре да правите редовно прочистване.
Холестероловите плаки представляват микроскопични запушвания на капилярно ниво, които са в основата на тежки заболявания като бъбречна недостатъчност, импотентност, инсулт, инфаркт и др.

холестероловите плаки

Можете да се избавите от този проблем с помощта на известна билка

Холестероловите плаки са резултат от взаимодействието на холестерола с калция, които водят до опасното запушване на съдовете.
За щастие природата се е погрижила за решаването и на този проблем. Ако сте от хората, които често хапват месо или обичат по-мазните храни, то е почти сигурно, че страдате от запушване на артериите. С напредването на времето този проблем става по-сериозен и може да се стигне до там, че да ви коства живота.

Добре е да не позволявате да се стигне до това състояние. Един от начините да се избавите от този проблем е ежедневният приемът на чаша топла вода с прясно изцеден сок от половин или един лимон. В случай, че страдате от гастрит, язва или други проблеми със стомашно-чревния тракт, лимоновият сок може да изостри проблема, така че не би бил подходящ. Тогава на помощ идва добре познатата ни билка бабини зъби.

“Фигурин

Тази билка притежава изключително мощна очистителна сила. С нея се лекуват невралгии, коклюш, бронхит, спазми на жлъчните пътища, възпаления на половите органи и редица други здравословни проблеми.
Не на последно място тя е мощен афродизиак.

За да си приготвите вълшебния чай от тази билка, която ще ви избави от голяма част от здравословните проблеми, сипете пет супени лъжици от нея в един литър студена вода и варете сместа в продължение на един час на бавен огън. След като отдръпнете съда от котлона премерете количеството течност, която е останала и долейте с вода, за да стане отново литър. Оставете сместа да престои едно денонощие, след което я прецедете през филтърна хартия.

Приемайте по три супени лъжици от тази лековита отвара, докато свърши.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *