Денис Ризов: Този „бъркоч“ ми стопи корема, плюс още 8 кила! Научих го в САЩ (ето какво съдържа)

Денис Ризов се похвали как е успял в битката за отслабване, окрилен и от нова любов!

Музикантът от „Ахат“ Денис Ризов може да се похвали с нова любов и нова фигура. Макар че никога не е бил дебел и е нямал проблеми с кошмара, наречен отслабване, с възрастта той натрупал мазнини в коремната област и качил няколко килограма, които му пречели.

„Ошишках се като всеки застаряващ мъж и то предимно в корема. Не съм свикнал нещо да ми тежи и не можех да се понасям, а и ми пречеше. Когато за последно бях в Щатите обаче, научих този „бъркоч“ за отслабване. Първо не вярвах, но го пробвах и свалих корема за около три седмици, плюс още към осем килограма“, признава Денис Ризов и се хвали, че вече е достоен кавалер на красивата си дама, с която е във връзка от скоро.

отслабване

Денис Ризов успял в битката за отслабване и стопил коремчето, което ме тежало

Въпросният бъркоч представлява напитка, която се приготвя основно от палмов сироп – главен виновник за отслабването и още няколко задължителни съставки.

“Фигурин

За да си направи човек тази напитка за отслабване, трябва да постави 10 супени лъжици от палмов сироп в литър и половина преварена вода. Вътре се слагат също пет щипки с лют червен пипер, десет лъжици лимонов сок и малко (щипка) от настърган джинджифил.

Тази напитка се разбърква хубаво и се пие по време на целия ден. „Този сироп обаче е за човек, който тежи 50 килограма, защото се изчислява като на един килограм се падат по 30 милилитра от напитката. Ако, да речем, тежите 100 кила, ще са ви нужни три литра от тази смес, а не литър и половина“, обяснява Денис Ризов, което е от особено значение след като се започне отслабване.

Той съветва, че е добре през първите три дни ако не можем да устоим само на напитката, да се храним единствено със зеленчуци или 50 грама сварен ориз, но без никакви подправки.

Чак след това може да се направи захранване и да се добави малко пилешко месо и зехтин към различните видове свежи салати, като напитката продължава да се приема между храненията до постигане на желаното тегло.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *