Читатели удивени: Домашен мехлем на баба Рада от Дряново лекува болки, ангина и хемороиди! (състав)

Този домашен мехлем на баба Рада от Дряново получи широк отзвук от много читатели в интернет, заради успешното премахване на хемороиди и още ред други болежки!

Освен с прочутия Дряновски манастир, малкото градче Дряново е на път да се прослави и с лечебния мехлем на 70-годишната баба Рада, който получи широк отзвук от читатели в интернет.

Това домашно мазило успешно лекува хемороиди, ангина, отит, болки в ставите и мускулите, кисти на яйчниците и дори зъбобол, споделят читатели на Doctorbg.net.

хемороиди

Домашният мехлем на баба Рада от Дряново лекува не само хемороиди, но и още куп болежки, при това успешно

Съставът на този природен домашен илач е простичък, а продуктите за него се намират в почти всеки дом. Приготвя се като се взимат 300 грама зехтин, 60 грама пчелен восък и едно прясно яйце.

„Яйцето се сварява, но е задължително да е твърдо сварено, а не рохко. Жълтъкът трябва да е твърд. Восъкът и зехтинът ги слагаме в съд на котлона и започваме да ги загряваме, докато се разтопи восъкът. Чак след това натрошаваме жълтъка и започваме постепенно и на части да го пускаме в съда при другите две съставки. Ако видим, че започва да се „пени“, за малко го махаме от огъня и продължаваме, когато се успокои“, пише в писмото си Мария Гълъбова от Габрово.

“Демир

Читателката обяснява, че след това сместа се прецежда и се съхранява в буркан като периодично е добре да се разбърква, за да не отиде восъкът на дъното на буркана.

Мария излекувала успешно киста на яйчниците с този домашен мехлем като за целта е поставяла на съответното място тампон, напоен с лечебната смес. Пробвала го е обаче и за зъбобол, а ефектът бил почти моментален. Трябва просто да се намаже проблемния зъб и мястото около него.

Петър Траянов от Велико Търново знаел рецептата от няколко месеца и благодарение на нея излекувал своите хемороиди. „Много е лесно и действа бързо. Трябва само всяка вечер хубаво да се намаже мястото и след около две седмици хемороидите са почти изцяло премахнати“, доволен и Траянов.

За всички останали изброени болести приложението на мехлема на баба Рада е същото – при болки в ставите и мускулите се маже болезнения участък, а ако имаме ангина, мажем гърлото отвън с мазилото като може да го увием и с компрес, за да се затопли.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *