Мая Манолова разкри как се е спасила от коварния рак

Мая Манолова разкри как се е спасила от коварния рак
3.9 (78.95%) 19 votes

С Ангел Найденов все още не са се отказали от сключването на брак

Омбудсманът Мая Манолова разкри как се е избавила от коварния рак.

Припомняме, че именно болестта рак стана причина за провала на сватбата й с Ангел Найденов в Париж.
Бившият народен представител от БСП говори открито за коварното заболяване, което я извади за няколко месеца от строя.

И тя като много други българи не е взела превантивни мерки и към днешна дата много съжалява за този си пропуск, но за съжаление не може да върне времето назад.

рак

С Ангел Найденов все още не са се отказали от сключването на брак

Мая Манолова бе покосена от рак на гърдата. При все, че преди време организира безплатни прегледи за рак на гърдата на хиляда жени в Кюстендил, не се възползвала от възможността да се прегледа.

Днес Мая Манолова дава съвет на всеки човек, че трябва да се отделя време за профилактични прегледи, които отнемат само десетина минути, но могат да ви спасят живота. Омбудсманът посочва, че вероятно така й е било писано, но едва ли и тя самата вярва в това твърдение, защото до голяма степен именно ние сме отговорни за здравето и живота си.

Пред Нова тв тя признава, че приема случилото се като съдба. За сметка това обаче тежката диагноза й е помогнала да промени до голяма степен живота си. Именно заради нея взела решението да излезе от активната политика.
Най-голямата подкрепа в този нелек за нея период, омбудсманът Мая Манолова получила от дъщеря си Ралица и човекът, с когото дели живота си от години, но поради някаква причина все не могат да стигнат до олтара – депутатът от БСП – Ангел Найденов.

Бившият депутат не крие, че ако не била подкрепата им, не знае как е щяла да мине през целия този ад. Дъщеря й Ралица и Ангел Найденов зарязали всичките си ангажименти, за да бъдат до нея. Двамата имали и уговорка помежду си да не й показват нищо.

В заключение тя посочи, че в този труден момент най-много й е помогнала вярата в Господ и дала обет, ако се оправи да работи за доброто на хората.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Мая Манолова разкри как се е спасила от коварния рак

 1. Помага им това че се лекуват в чужбина с народни пари,а обикновените хора си отиват от некадърно лекуващи и интересуващи се само от пари бг ‘лекари“

 2. Мили хора не бъдете злобни! „Във всяко стадо има мърша“. Навсякъде има и добри и лоши хора. Не може така да слагаме клеймо на всички! Имаме нужда от повече човечност и позитивизъм. Нека се обичаме повече и да си помагаме, кой с каквото може.Нека сме съпричастни и към радостите и към проблемите на другите. Когато се задръстим от негативизъм и ние самите започваме да страдаме.Да се усмихваме се и да подаваме ръка, когато някой има нужда от нея.
  Аз се радвам,че Мая е успяла да пребори лошото и продължава напред. Не я познавам лично, но е по малка от мен и си позволявам да я нарека с малкото й име. Нали и нея майка я е раждала. Бъди щастлива и успешна Мая!Обичай живота и му се радвай със всичките си сетива.

 3. Мога само да кажа – Слава на Бог!
  Аз съм диагностицирана с карценом на гърдата през Декември 2017г.На 12.01 18г – оперирана с ампутирана гърда в Онко Диспансер София/до 5-та градска болница/.
  В България, от Български хирург – Д-р Владимир Андонов и прекрасен екип от специалисти.За отношението дори не намирам думи, топлят те и те лекуват с отношение, честност…в погледа им го четеш,от санитаря до завеждащ отделението.
  Разходите се поеха от Здравната система.Все още съм в химио терапия,през 21 дни имам вливки, лежа по 3 дни в отделението и се правят контроли на кръвта ми.
  В онко отделението на „Свети Иван Рилски“,София,България,с лекуващ лекар Д-р Мая Цакова и също невероятен екип от специалисти.
  Imlk, аз не съм депутат,обикновен човек съм,лекуват ме с „народни пари“, тук в България,български лекари професионалисти,и категорично ви заявявам,че НЕ мислят само за пари.Дори се притесняват ако искаш от сърце да ги почерпиш.
  Знаете ли колко години учат лекарите, колко години практикуват,на каква възраст се превръщат в специалисти,и колко години имат да поработят и да натрупат някакво прилично благосъстояние,за да поживеят спокойно на старини,след като са отдали младостта си на професията.
  Аз се срамувам от мизерните заплати на Българския лекар,мед сестри и всякакъв медицински персонал.Срамувам се от състоянието на икономиката ни.Срамувам се от хора като вас, които бързат да плюят срещу всеки сънародник на важен пост с подозрението как прахосва „народни пари“.СЪС СИГУРНОСТ ИМА И ТАКИВА, НО НЕ ВСИЧКИ СА.
  Срамувам се от хора, които НЕ уважават институциите на собствената си държава,които наричат Президента на държавата на малко име,Министър председателя на галено- махленско наречие, Прокурора със пошъл хумор….
  Срамувам се от хора сънародници,които никога нищо не са направили за държавата си,а вечно изискват и са вечно недоволни,които гледат как да вземат,а не как да дават.
  В едно развито гражданско общества,хората създават блага и се грижат за разпределението им, изискват обмислено,общуват с добър комуникативен тон с органите на властта и законодателните органи,а това мили хора идва от възпитанието в семейството на 1-во място, и в обществото на 2-ро.Същото това общество, което Е контролен и законодателен орган.Това общество не обижда съгражданите си, които е натоварило с отговорността временно да изпълняват държавни функции.
  Поздравявам Г-жа Мая Манолова,че се е справила с предизвикателството на болестта.Поздравявам я за успехите,които постига като Омбудсман,защото тези успехи са актив за целият ни народ и общество.
  Пожелавам и още повече семейно и лично щастие.
  Нека е Благословена!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *