Безотказен лек срещу сърцебиене

Често пъти това е сигнал, че нещо със сърцето ви не е наред

Неприятното сърцебиене измъчва все по-голяма част от съвременното общество.

Често пъти уж невинното на пръв поглед сърцебиене е сигнал на организма, че нещо не е наред. В забързаното си ежедневие обаче често пъти пренебрегваме сигналите, които ни дава тялото ни, преди да е станало твърде късно.

Вероятно повечето от вас са преживели сърцебиене, без видима причина. Такава със сигурност има, въпросът е, че трябва да я открием.

сърцебиене

Често пъти това е сигнал, че нещо със сърцето ви не е наред

Първото нещо, което правим при наличието на сърцебиене е да изпаднем в паника, тъй като сме сериозно притеснени дали няма да получим сърдечен удар.

В една част от случаите на сърцебиене, то е безвредно, но имайте предвид, че може да е сигнал за нередности със сърцето.
Този проблем обикновено се задейства от тревожност и от него страдат хората, които изпадат в панически атаки или нервност.

Неприятното и плашещо сърцебиене може да бъде третирано с акупресура, която подпомага облекчаването на цялото тяло и увеличава циркулацията на кръвта.
Тази точка е жизненоважна в акупресурата. Тя помага на сърцето да изпомпва кръвта и облекчава пристъпите на нервност и тревожност. Разбира се помага и за нормализирането на сърдечните удари.

“Фигурин

Въпросната точка е разположена точно в средата на долния ръб на гръдната кост. За да задействате точката е необходимо да я натиснете с палеца си за 1-2 минути, а междувременно дишате дълбоко, бавно и равномерно.

По този начин ще успеете да ограничите напрежението, нервността безпокойството, истерията, емоционалния дисбаланс и депресията.
Този метод помага и за лечение на астма, кашлица, болки в гърлото и масит.

Другата точка, която ще ви е от полза при наличието на сърцебиене, е разположена между двете вежди. Това е т.нар. трето око, което се намира в основата на носовия мост. За да стимулирате тази точка съберете дланите си и ги поставете на нея като междувременно сте със затворени очи. Използвайте показалците и средните си пръсти, за да упражните натиск върху точката в продължение на една минута. Така ще облекчите запушен нос, замаяност, главоболие, очни проблеми и световъртеж.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *