Рецепта за гарантирано отслабване

Рецепта за гарантирано отслабване
5 (100%) 3 votes

С наближаването на лятото тази тема отново стана актуална

Затоплянето на времето несъмнено превърна темата отслабване в актуална.

С наближаването на летния сезон темата отслабване ще става все по-гореща, а онези от вас, които не са доволни от фигурата си ще се заемат с търсенето на перфектния, бърз и лесен начин да се избавя от излишните килограми.

Ние обаче можем да ви спестим упражненията по търсенето на ефективни методи за отслабване, защото ще ви разкрием тайната, с която гарантирано ще се избавите от издайническите мазнинки.

отслабване

С наближаването на лятото тази тема отново стана актуална

Този метод ще е от огромна помощ на всички онези, които не могат да се преборят с желанието да приемат огромни количества храна, а в същото време нямат време или желание да се движат по-активно.

Преобладаваща част от дамите са готови на всичко в името на заветното отслабване, но нещата сякаш не се получават или поне резултатите не са достатъчно задоволителни.
С метода, който ще ви разкрием, мечтаното отслабване ви е в кърпа вързано. Не губете време и се захващайте с изпълнението на тънкостите, благодарение на които ще се сдобиете с така мечтаната фигура.

Ето ги и тях:
Както вече споменахме първото нещо, което трябва да направите е да се преборите с вълчия си апетит. За тази цел може да ви помогне акупресурата на няколко точки, разположени по тялото.

Първата точка, която ще ви освободи от апетита се нарича „дуй дуан” и е разположена точно в средата между носа и горната устна.
В продължение на две минути я масажирайте с кръгови движения. Правете този масаж всеки път, щом ви застигне желание да хапнете нещо, което е извън основните ви хранения и не ви носи нищо повече от излишни калории и трупане на мазнини.

Другата такава вълшебна точка е разположена на ухото ви – точно там, където прави контакт с лицето ви. Масажът на тази точка ще притъпи апетита ви.

Третата точка, притъпяваща апетита се намира върху ръката ви. За да я откриете по-лесно свийте ръката си в лакътя и открийте точката, която се намира на външната страна, два пръста по-надолу от свивката.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *