Моментален лек срещу болки в гърба

Това чудо ще ви върне отново към нормалния ритъм на живот

Неприятните болки в гърба измъчват не само хората на възраст, а и младежите.

Те могат да възникнат в резултат на различни причини. Сред тях са неправилната стойка, дългото стоене прав, носене на тежести, болестни състояния и още много други.

Ако и вие сте попаднали в плен на сковаващи болки в гърба, най-важното е да не се предавате. Най-голямата грешка, която допускат голяма част от хората, измъчвани от този проблем, е обездвижването. Разбира се, необходимо е да го спазите, ако е по препоръка на специалист, но в противен случай само ще усложните допълнително проблема си.

болки в гърба

Това чудо ще ви върне отново към нормалния ритъм на живот

Предлагаме ви лек, който ще ви избави моментално от непоносимите болки в гърба и ще върне отново към нормалния ритъм на живот.
Рецептата, която ще ви предложим, е изключително подходяща за сезона, тъй като именно сега е времето на билката, която ще ви избави от този проблем.

Става въпрос за глухарчето, което притежава невероятна лечебна сила, но тъй като сме свикнали да го виждаме навсякъде около нас, не го оценяваме по достойнство.
Освен срещу неприятните болки в гърба, глухарчето ще ви помогне да се избавите от синдрома на неспокойните крака и облекчавани на крампи в краката.

“Фигурин

Съчетанието от магнезиево олио и глухарче, ще свърши истинско чудо.
Както всеки народен цяр, така и този си има тънкости при приготвянето. След като наберете глухарчето го оставете да изсъхне за няколко дни и едва след това можете да го използвате за направата на този народен лек. В противен случай рискувате в него да се появят бактерии, които няма да са ви от полза.

След като вече имате изсъхналите глухарчета, напълнете 1/3 от компотен буркан с тях като ги притискате, за да се наредят плътно.
Залейте буркана догоре с олио, зехтин или друг вид олио, например от жожоба, авокадо или пък бадемово масло.

Сложете буркана в подходящ съд и варете на водна баня в продължение на два часа. След като сместа се охлади, можете да приготвите мехлема, който ще ви избави от неприятните болки в гърба.

Разбъркайте 30 мл. от приготвената настойка от глухарче с 30 мл. алое гел, 2-3 капки лавандулово масло, 30 мл. дестилирана вода, 30 мл. магнезиево олио и 3 с.л. емулгиращ восък.
Отново сложете буркана на водна баня, докато восъкът не се разтопи напълно и не се смеси с останалите продукти.
Нанасяйте от мехлема по няколко пъти дневно. Можете да го съхранявате в хладилника в продължение на не повече от две седмици.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *