Невероятни отзиви: Това чудо струва само 1 лев, а лекува болни венци, зъби и още 10 болести!

Десетки положителни отзиви за това чудо, което лекува не само болни венци и болки в зъбите, но и още ред заболявания!

Много от вас може и да не подозират, но се оказа, че има едно чудо, което струва едва 1 лев, а успешно лекува около десетина болежки, в това число и възпалени и болни венци, болки в зъбите, кандида, гонорея, кокоши трън и много други.

Името на наистина ефикасния лек е калиев перманганат. Всички го знаем, но почти винаги сме считали, че това е отрова. Е да, ама не. Защото, когато се употребява по точни указания и количество, калиевият перманганат се явява истинско лекарство – при това много по-резултатно от половината глупости и химии, които ни продават в аптеките.

болни венци

Калиев перманганат успешно лекува болни венци, зъби и още редица болести

Възраждането на алтернативните начини на лечение върна хората към природните илачи и към старите методи, отдавна позабравени във времето. Затова ако имате болни венци, ако ви боли зъб или се борите с досаден и болезнен кокоши трън – знайте, че само срещу 1 лев тези проблеми ще изчезнат.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

При болни венци, кървящи венци и болки в зъбите се прави гаргара от калиев перманганат. Гаргарите трябва да се правят за не по-малко от пет минути сутрин и вечер. След тях ще видите, че болките в зъбите изчезват, а кървенето спира.

Ако се правят редовно тези гаргари, то съвсем скоро, до броени дни, ще се отървете изцяло от кошмара, наречен болни венци.

При кокоши трън трябва да накиснете в топла вода мястото, на което се намира той, а после да го подсушите с кърпа. После върху кожата закрепяте едно кристалче от калиевия перманганат и го застопорявате с лепенка, за да не се измести.

Така трябва да останете през цялата нощ, а на сутринта като го отгърнете, ще видите, че заедно с коричката от сухата кожа, се е махнал и кокошият трън.

Ако имате гонорея, то тогава трябва да поставите тампон с бледо розов разтвор от калиен перманганат във влагалището си и да останете с него за няколко часа. При кандида пък се правят промивки с разтвор на калиев перманганат. Може да се използва и за лечение на мъже с проблеми.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Невероятни отзиви: Това чудо струва само 1 лев, а лекува болни венци, зъби и още 10 болести!

  1. Как се прави разтвора за гаргара с който се лекуват болни венци и зъби

  2. Разтворът ВИНАГИ трябва да е бледо розов/на око-в 200мл хладка вода се слага 1-2 кристалчета разбърква се и ако цвета е по-лилав се разрежда с още вода/, защото, когато е по-наситен, може да предизвика изгаряния на лигавицата на устата.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *