Люси Дяковска: Тази напитка ме пази от рак вече 20 години!

За да се спаси от появата на коварно жестоката болест рак, човек трябва да се грижи постоянно за себе си, а това може да стане и с природни средства!

Въпреки мнението на мнозина, че само с лимон и вода не може да се постигне нищо друго, освен пречистване на организма, Люси Дяковска доказва, че е възможно. Вече 20 години певицата пие всяка сутрин тази напитка и е убедена, че болестта не я поразява именно заради това, узна Doctorbg.net.

Тя бяга от коварната болест рак с напитка!

Тя бяга от коварната болест рак с напитка!

„На гладно сутринта се изцежда сок от лимон в една пълна ч. ч. топла вода. Оставя се кора от един резен вътре в чашата и така престоява около 10-15 мин. Именно в кората се съдържат доста от ползите на лимона. Бърка се обилно, след което наведнъж се поглъща течността. Не се закусва обаче поне час след консумацията на напитката. Това е мой ритуал вече над 20 години и ми помага много.“ – твърди Люси Дяковска.

Думите ѝ са много логични, тъй като лимонът е мощно антибактериално оръжие. Той премахва токсините лесно и много бързо, което пък предотвратява изникването в бъдеще на жестоката болест рак, както и на други заболявания, които биха могли да бъдат с фатални последици.

Освен това, тази напитка помага и за храносмилането. Проблемите със стомаха изчезват след приемането ѝ. Затова се счита, че единият вид рак, от който предпазва, е този на стомаха. Разбира се, важно уточнение в случая е, че става дума за предпазването от болестта, а не от лечение на вече налично заболяване.

С този домашен еликсир е установено, че се помага и на сърцето. Това автоматично значи, че пази от инфаркт, който е сред най-честите причини за смърт сред мъжете.

“Демир

Люси Дяковска изобщо не е спирала да пие от водата с лимон от 20 години насам, но ако ви е трудно да го правите вечно, то може да пиете 6 месеца, после месец-два почивка и пак да повторите за известно време. Важното е да се пие често през годината, за да може болестите да стоят надалеч.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *