Читател: Родопска лечителка от Ърсъс тепе излекува диабета ми, върна ми живота! (рецептите й)

Читателят Димитър Ненчев не спира да хвали родопската лечителка, която го върнала към нормалния живот чрез лечение на диабет!

За невероятните рецепти на родопската лечителка от Ърсъс тепе ни писа читателят Димитър Ненчев от Чепеларе. Той твърди, че буквално се е върнал към живота заради лечението на диабет, което му приложила лечителката билкарка.

Въпросната Хабибе е много известна в региона, а рецептите й от години се предават от уста на уста. Лечителката има лекове за най-различни болести, но в случая читателят сподели само тези, с които изцерила диабета му.

диабет

Димитър излекувал диабета си с рецептите на прочутата родопска лечителка

„Невероятна е тази жена, шапка й свалям. Тя сваля много от билките си директно от Ърсъс тепе, което е прочуто като някогашно сборище на хайдути, караконджули и таласъми. Но и в него се намират някои от най-лековитите растения и плодове“, пише Димитър Ненчев.

Той специално в течение на два месеца правил три от заръчаните рецепти на лечителката и вече няма никакви проблеми с кръвната захар. Без да губим време, споделяме рецептите за лечение на диабет така, както ни ги е изпратил.

Първата от тях се състои от четири глави праз, които трябва да се нарежат на малки парчета. После се слагат в буркан и се поливат с два литра бяло вино. След като минат 15 дни се прецеждат и течността се пие по една малка чашка три пъти през деня. Добре е да става известно време преди хранене.

Другото, което Димитър е правил, е да взима сутрин и вечер по една чаша с кисело мляко, което е смесено с изцедения сок от един лимон. Това се прави точно двадесет дни и после се прекъсва.

“Фигурин

И третата ценна рецепта, която върнала здравето му е с десет грама имел, които трябва да накиснат в хладка вода за една нощ в хладилника. Сутринта ги прецеждаме и се пие от сместа ежедневно, докато състоянието на болния от диабет се подобри.

Надяваме се, че рецептите на лечителката ще бъдат полезни и на вас!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Читател: Родопска лечителка от Ърсъс тепе излекува диабета ми, върна ми живота! (рецептите й)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *