Лили Игнатова: Хускът струва 6 лв, но е най-добрият за отслабване и пълното пречистване на тялото!

Голямата Лили Игнатова периодично пречиства тялото си с хуск, който прави чудеса за здраве и отслабване!

Псилиум или хуск, както е по-известен в България, прави истински чудеса за здравето на човека, както и е най-доброто оръжие в борбата за отслабване. Това твърди и великата Лили Игнатова, прославила страната ни по цял свят.

От години гимнастичките и всички други спортисти знаели ценните качества на псилиума и го използвали, за да укрепват здравето си, за пречистване на организма и за така необходимото им отслабване, основно преди състезания.

отслабване

Лили Игнатова и съвременните златни момичета редовно правят курсове с вълшебния хуск

Хуск или псилиум са люспите от семената на така ценния бял живовляк. Те са може би най-добрият източник на така ценните растителни фибри, които регулират перисталтиката на червата и подобряват работата на целия храносмилателен тракт.

Употребата на хуск сваля лошия хорестерол като с магическа пръчка, а всичките му лечебни свойства отдавна са познати и признати по света. За жалост, в България все още малко хора знаят за това велико природно лекарство, което успешно може да замести лечението с редица химични препарати, които ни пробутват скъпо по аптечната мрежа.

“Демир

Когато се приеме в организма, хускът набъбва и дава усещане за ситост дълго време. Употребата му само две седмици води до отслабване с минимум 6 килограма. А самият той струва 6 лева, като една опаковка може да се ползва много дълго време.

Хускът се приема преди всяко ядене, поне 40 минути, като в 200 грама вода се поставят по две малки чаени лъжички. Разбърква се добре и се изпива моментално. Тази процедура се прави два пъти всеки ден, най-добре на обед и вечерта, но може и на гладно.

Ако вкусът му не ви допада, може да го смесвате не с вода, а с чай или сок, но без излишни подсладители. Приема се не повече от 20 дни, а след тях се прави почивка от поне една седмица, преди да се започне отново.

Лили Игнатова, колежките й, както и съвременните гимнастички редовно правели курсове за пречистване на организма с хуск, като освен за отслабване, той ги зареждал с енергия и много здраве.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Лили Игнатова: Хускът струва 6 лв, но е най-добрият за отслабване и пълното пречистване на тялото!

  1. За колко „много дълго “ може да стигне ?! Не повече от седмица/ или за 3 дни ! / И цената майне е 6 лв. Пък за отслабване с 6 кг. изобщо не ми се вярва .

  2. По време на пречистването с Хуск трябва ли да се спазва специален хранителен режим?

    • Doctorbg.net: Специален не, но избягвайте мазни храни, алкохол, газирани напитки и месо.

  3. как да коментирам нещо което не съм ползвал.
    затова задавам въпрос от къде да го купя за 6 лв

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *