Рак – изпитани рецепти за лечение на коварната болест

Тези рецепти струват жълти стотинки, а вършат чудеса!

Колкото и да не ви се вярва, коварният рак може да бъде излекуван с някоя от тези изпитани и евтини рецепти.

Най-важното е всяка една такава болест да бъде открита навреме, тъй като тогава шансовете за лечението му са значително по-големи, отколкото, ако бъде открит в по-късен стадий.
Изпитаните рецепти за лечение на рак обаче е добре да се прилагат под лекарски контрол.

Принципно конвенционалните методи за лечение на рак не са никак евтини, докато рецептите от народната медицина струват жълти стотинки и нерядко вършат чудеса.

рак

Тези рецепти струват жълти стотинки, а вършат чудеса

Заради високия процент успеваемост на лечението с рецепти от народната медицина, все повече хора, болни от рак прибягват към тях.

Италианският онколог д-р Симончини препоръчва горещо употребата на сода бикарбонат от хората, страдащи от рак.
За разлика от останалите продукти, содата много лесно прониква в тъканите и стига до онези от тях, които са засегнати от тумор или рак. Немалко специалисти посочват, че в момента, в който содата влезе в контакт с тумора, той се разпада.

Д-р Симончини препоръчва на хората, страдащи от рак на стомаха или рак на червата да приемат всяка сутрин и вечер в продължение на един месец по 1 ч.л. сода бикарбонат, разтворена в чаена чаша вода. Тази проста рецепта не само ще попречи на развитието на рака, а направо ще го унищожи.

Докторът по конвенционална медицина Джим Келман и успял да излекува немалко хора, страдащи от рак. Случаите на всички тях били определяни като безнадеждни и те били изписвани от лечебното заведение, за да дочакат края си у дома.

Макар да е всеизвестен фактът, че раковите клетки се хранят със захар, д-р Келман препоръчва смесването на 3 с.л. кленов сироп с 1 ч.л. захар.
Сместа се загрява на слаба температура при постоянно бъркане. В продължение на два месеца се приемат по 3 с.л. дневно като през това време са абсолютно забранени бялото брашно, месото, захарта (освен тази необходима ви за рецептата) и захарните изделия.

Предполага се, че миксът от тези два продукта действа на раковите клетки като химиотерапия, убивайки раковите клетки като в същото време оставя непокътнати здравите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *