Джинджифил с мед и лимон за отслабване! Есил Дюран: Ям това всяка сутрин и заковах 50 кг

Есил Дюран сподели своя режим на джинджифил с мед за отслабване и особено „чудната“ смес, която приема всеки ден от доста време насам!

Певицата Есил Дюран разкри режима си на хранене и полезната смес, която сама си приготвя и приема всеки ден – не само за отслабване, но и за здраве. Рецептата тя дала и на своята най-добра приятелка, която за разлика от нея, имала да сваля повече килограми. Само месец и половина по-късно резултатът бил 12 килограма надолу.

„Лично го изпитвам върху тялото си и затова твърдя, че това „чудо“ е най-доброто и ефективното, което съм взимала. Заковах 50 килограма, а се чувствам по-жизнена и здрава от преди. Може би някои дами ще ме обвинят, че прекалявам, но професията ми налага винаги да се съобразявам как изглеждам“, споделя певицата.

отслабване

Певицата Есил Дюран сподели своята лечебна смес за отслабване

Това, което тя започнала да хапва всяка сутрин, е настърган джинджифил, смесен с лимон и мед. За направата на сместа са нужни около 120 грама корен от джинджифил, който се настъргва, два лимона, които се изчистват от семките и се смилат в блендер заедно с джинджифила, както и 250 грама мед.

Сместа се бърка чевръсто с дървена лъжица, докато медът се стопи напълно. След това консистенцията се слага в стъклен и добре затварящ се съд, и се консумира всяка сутрин вместо закуска. Достатъчни са по една-две лъжици.

коремните мазнини

Постигнете отслабване, с което да се гордеете!

„Когато започнеш деня с този еликсир, мазнините от тялото се изгарят наистина бързо, защото той допринася за естественото им отстраняване от организма. Стана толкова неочаквано и нормално, че наистина се учудих. Добре, аз съм слаба, казах си. Но след като и приятелката ми успя с отслабването, никой не може да ме разубеди в качествата на тези вълшебни природни дарове“, твърди изпълнителката.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Освен тази смес, Есил Дюран признава, че приема и водорасли на таблетки, както и че опитва да се храни, колкото е възможно по-здравословно като избягва всички вредни и най-вече бели храни.

„По време на диетата не вкусвам сол, захар, ориз, брашно или мляко. Освен това алкохола го спирам напълно, не само твърдия. Същото правя и с газираните напитки. Трябва да се постигне максимално добро пречистване, за да се задейства отслабването.“- признава фолк дивата от турски произод.

отслабване с джинджифил с мед

Заковете кантара с няколко килограма надолу за своето отслабване!

Освен за отслабване обаче, тази смес с трите съставки, е истинска панацея за здравето и невероятното засилване на имунната система. Това идва от съставките й.

Лимонът е огромен извор на витамин С. Това го прави мощен антивирусен хищник, готов да убие всичко вредно в организма. Именно от такива съставки има нужда човешкото тяло, когато е превишило килограмите.

Известно е, че за да се постигне качествено, разбирайте здрвословно, отслабване, трябва да се прибегне до детоксикация. Това прави лимонът, който чрез своите антивирусни и антибактериални свойства подготвя средата в организма за намаляване на теглото.

Медът има сходни функции. Той съдържа един куп полезни вещества, които укрепват човека по превъзходен начин. Въпреки че е сладък, медът е в състояние да ви избави от много тежки ситуации със здравето. Неслучайно той присъства в почти всички рецепти за здраве.

Джинджифилът пък е известен с ползите си в отслабването. Това е така поради способността му да задвижва с бързи темпове метаболизма. Освен това и той има антивирусно действие, научи Doctorbg.net.

Благодарение на джинджифила хранителните вещества в организма започват да се разграждат по-лесно. Той действа страхотно на храносмилателната система, облекчава я и така се постига отлично смилане на храната. Това също е важен момент при едно отслабване.

Джинджифил с мед и лимон е възможно най-лечебната смес за сваляне на килограми. Тя не просто ги топи, но и засища. Така човек яде малко и едновременно с това се детоксикира.

Не се бавете, а отслабнете като Есил Дюран! Никога не е излишно да обърнете внимание на вашето здраве!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Джинджифил с мед и лимон за отслабване! Есил Дюран: Ям това всяка сутрин и заковах 50 кг

  1. Естествено, че може, стига през остатъка от деня човек да не се тъпче. С умерена двигателна активност през деня и хранене в норми, няма как да няма ефект.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *