Руснак разкри: За 6 месеца се спасих от рака с моя си метод!

Владимир Лузай, който преди 3 години е бил покосен от рак на панкреаса, днес още е жив и вече напълно здрав!

Към сензационните случаи на победи над рака може да се причисли един успех от 2013 г., когато Владимир Лузай прави чудото. Той и до днес твърди, че за него това не е чудо, понеже е бил сигурен, че със своя метод ще надделее над болестта, научи екипът на Doctorbg.net.

Край на рак на панкреаса за 6 месеца

Той надви рак на панкреаса само за 6 месеца

Методът на руснака се състои в няколко прости действия, свързани с храненето. Всяка сутрин той приемал овесена каша с масло от коноп, към която добавял 1 ч. лъж. мед. За обяд взимал 10 капки водороден прекис, а вечер спирал с яденето до 18:00 ч. Водеща роля за успеха на лечението е имал фактът, че преди хранене (30 мин.) сутрин Владимир изпивал 1 ч. чаша сода, разтворена в гореша вода. Същото правел и около 3 часа след последното си хранене за деня. Паралелно с всичко това руският шофьор на камион пиел таблетки мелатонин, с които поддържал имунната си система. Приемал ги според разписанието от кутията. Освен това се стараел да приема колко се може повече витамини от типа А, С и Е.

„Имах рак на панкреаса, който беше в четвърти стадий. Започнах моя метод и удивих лекарите. Само след седмица туморът ми се сви с 2 мм. и половината от метастазите в черния ми дроб изчезнаха. Тогава разбрах, че съм на прав път и продължих да се лекувам по същия начин. След 6 месеца изследванията показаха, че вече не съм болен от рак.“ – споделя Лузай пред руската преса.

“Демир

Неговият случай става популярен из цяла Русия, тъй като той доказва, че само с правилен хранителен режим ракът може да бъде победен. Впоследствие и други болни са поискали неговите съвети, но техните резултати не са известни.

Владимир твърди, че методът му би могъл да помогне и при други разновидности на рака, но засега няма информация за подобни случаи.

Източник: Lekuva.net


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *