Велико: Рецептата на проф. Начев спасява сърцето от операция! (прави се само с две съставки)

Тази невероятна и доказана рецепта за здраво сърце на проф. Начев спасява от сърдечна операция само за няколко седмици!

Някои ще го нарекат истинско чудо, но всъщност това е лечебната сила на природата и онова, което Бог ни е дал на Земята. Тази рецепта за здраво сърце спасява от сърдечна операция в случаите, когато кръвоносните съдове са втвърдени и калцирани.

Знаем, че когато артериите на сърцето се калцират, настъпва тяхното запушване. То води до намален приток на кръвта към сърцето и скоро се налага операция като поставяне на стент или байпас. Тази рецепта, предоставена от проф. Генчо Начев, е открита за първи път от кардиолог в клиниката за сърдечни заболявания в Бад Ойнхаузен.

рецепта за здраво сърце

Рецептата за здраво сърце прави истински чудеса с човешкия организъм

Рецептата за здраво сърце представлява коктейл, съдържащ само две съставки, които са повече от злато за здравето на сърцето ни. Лечението с този коктейл трябва да става за точно определен период от време – не повече от 6 седмици, като в края на 3-та седмица се прави почивка от осем дни.

Съставките на рецептата за здраво сърце са чесън и лимон – това е. Приготвянето обаче си има своята специфика и тя е, че лимоните не бива да бъдат изтисквани, а нарязвани на кубчета, заедно с кората им. Нужни са пет цели лимона и 30 скилидки чесън, които са обелени предварително.

Всички те се слагат заедно в блендер или миксер, за да се разбият за малко, а после се поливат с един литър вода. Тази смес се вари на печката и се маха от котлона още при първото завиране. Оставя се да изстине, прецежда се и се съхранява в стъклен и добре затварящ се съд.

Държи се на студено място и се пие по чаша от коктейла всеки ден по два пъти – преди или след нашето основно хранене на обед и вечеря. След употреба от три седмици човек се чувства чисто нов и умората изчезва, тъй като калцирането на кръвоносните съдове е стопирано, а организмът ни е регенериран.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

След почивката от 8 дни се повтаря курсът на лечение за още три седмици, за да бъде ефектът от тази рецепта за здраво сърце наистина пълен. Нов курс на лечението е добре да бъде предприет чак след една година.

„Да е жив и здрав проф. Начев, че ми сподели тази рецепта. Станах като нов, но най-много се радвам, че се разминах със стента. Преди време се уморявах само като мина 50 крачки, а сега редовно се разхождам с внуците. Две години подред я правя тази рецепта и смятам да продължа“, споделя читателят ни Найден Димитров от Варна.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Велико: Рецептата на проф. Начев спасява сърцето от операция! (прави се само с две съставки)

 1. А дали може да се употреби ефикасно и за калцирали артерии на краката?

 2. здравейте в рецептата пише че трябва да се пие по две чаши на ден но може ли някой да ми каже по колко грама да са тези чаши и тези съставки няма ли да предизвикат дразнене на стомаха

  • Doctorbg.net: Здравейте! Дозата е по 1 ч. ч. два пъти на ден. Ако по принцип имате стомашни проблеми, се обърнете към лекаря си, преди да използвате рецептата. Успех!

 3. Аритметиката не излиза:
  3 седмици х 7 дни х 2 пъти на ден = 42 дози
  Очевидно сместа, след прецеждане, е не повече от 1 литър.
  Следователно 1 доза (чаша) е не повече от 25 милилитра.
  Една чаена чаша е 50-100 мл, което значи, че готовата смес трябва да е между 2 и 4 литра.
  Това не е възможно с посочените съставки.
  Къде е грешката?

  • Браво , най после някой да потвърди злоупотребата с известни имена в медицината , за користни цели!!!

 4. колко грама трябва да е чашата и доколкото разбрах 1 чаша преди обед,1 след обед,1преди вечеря,1 след вечеря и станаха 4 за деня или кажете точно как

  • Doctorbg.net: Здравейте! 1 чаена чаша е дозата. Може да се пие преди или след хранене, не и в двата случая. Тоест приемът се извършва два пъти дневно само. Успех!

 5. Тоя професор е бая прост! Къде ще им е келепира на докторята, ако хората са здрави? Не ми се вярва! Има нещо! Предполагам че тая рецепта ще доведе до увреждане на храносмилателната система… Или най- малкото огромния брой хора със стомашни увреждания няма да могат да я ползват или ще си умрат от киселини и болки!

 6. На мой професор му беха поискали 7000 лв за операция на сърцето, преди 30 г. Тогава този доктор беше в Пловдив. На професора му се наложи да замине за Африка във връзка със строежа на един мост. Там посетил един местен лекар, без титли. Той му направил подробни изследвания, след което му казал: „Професоре, на теб операция не ти трябва. Ти трябва всеки ден да изминаваш по 5, /пет/ км на ден при спокойно ходене. Професора е още жив, гони 90-те.

 7. Начев, заедно с неговата главна сестра Миленкова, са една обиржийска шайка. Главната сестра е много „мила“ и „любезна“, за да убеди пациента да се оперира,но след като дадат парите и изберат „светилото“ Начев….за тях, тези хора не съществуват! Там рядко излизат живи хора!!!Държат ги, докато източат и последната стотинка от НЗОК. Начев дори не посещава своите пациенти, които са го избрали за опериращ! Прехвърлят пацента от лекар на лекар, визитацията е като спортно ходене. Не можеш да ги попиташ, не искат да ти обяснят. Намален медицински и санитарен персонал, придружителите се превръщат в медицински сестри и санитарка на близките си. А относно вежливото отношение и едни изказвания на Начев, че знае сестрата всичко за пациента, това са просто някакви измишльотини, както и „авторитета“ на тази болница. Никога не ходете там! Колкото и да сте уплашени, колкото и да Ви увещават че най-добрите специалисти са там, просто бягайте на далеч. Потърсете друго място, защото постъпвайки в Света Екатерина, Вие си купувате еднопосочен билет за другия свят. Медицинските сестри са вечно недоспали и изнервени, предават си дежурството в коридора. Санитарките обслужват две отделения едновременно и понеже хората са неподвижни или трудно подвижни, разчитат на тяхното благоволение ….и разбира се, ако си платил и някой лев. Не знам кой прави статистика на т.нар.реномирани болници, но там смъртността е много висока. За съжаление, моето семейство също не бе пожалено. Дори пациента сам усещаше, че лекарите са го „объркали“. А те, лекарите, гледат само по коя пътека да пуснат пациента. И коя пътека се плаща веднага и коя не. Коравосърдечни същества, които мислят само за собственото си съществуване! Много се съмнявам, че някои са положили „Хипократовата клетва“, а други просто не си я спомнят! Светла памет на всички, които не са могли да излязат от касапницата Света Екатерина!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *