Този еликсир премахва вредните мазнини от кръвта и спасява живота ви

Само една малка чашка дневно от този еликсир може да ви спаси

Този еликсир наистина може да спаси живота ви, премахвайки вредните мазнини от кръвта.

Вероятно всеки един от вас е наясно, че вредните мазнини, какъвто е лошият холестерол могат да бъдат много опасни за здравето и живота и да причинят сериозни здравословни проблеми. Въпреки, че сме наясно с това, често пъти пренебрегваме опасността с лека ръка.

Съвременният човек обикновено има много голямо количество от вредните мазнини в кръвта си и това е една от причините, поради които се стига до високо кръвно налягане, инсулт, инфаркт и други животозастрашаващи състояния.

вредните мазнини

Само една малка чашка дневно от този еликсир може да ви спаси

Само една малка чашка дневно от този еликсир може да ви избави от вредните мазнини в кръвта и да спаси живота ви. Не подценявайте този проблем, за да не се окаже, че сте закъснели с решаването му твърде много.

За приготвянето на еликсира са ви необходими:
1 кг. лимони
3 литра вода
5 връзки магданоз и 1 пак. сода бикарбонат

Измийте добре лимоните със студена вода, след което ги потопете в съд с топла вода, в която предварително сте разтворили пакета със сода бикарбонат.
Оставете ги да престоят в тази смес поне един час. След това нарежете лимоните заедно с кората и магданоза, заедно със стебълцата на ситно. Поставете ги в подходящ съд и ги залейте с 3 литра вода. Варете магданозено-лимонената смес в продължение на 2-3 часа на слаб огън.

“Фигурин

Целта е сместа да се редуцира до литър и половина. Прецедете готовия еликсир, който ще ви избави от вредните мазнини в кръвта и го прехвърлете в подходящ стъклен съд.
От този сироп се приема всяка сутрин по 100 мл. сутрин, преди закуска. Курсът на лечение продължава 14 дни.

Със сигурност ще останете доволни от резултата. За да сте сигурни в какво състояние сте започнали приема на вълшебния еликсир и в какво състояние се намирате след двуседмичния курс на лечение, най-добре ще е да си направите изследвания на холестерола.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *