Изпитан лек срещу псориазис

Специалистите смятат, че се получава по наследство, тъй като обикновено има хроничен вид

Този изпитан лек срещу псориазис гарантирано ще ви помогне да се избавите от проблема.

Неприятният псориазис е едно от най-често срещаните кожни заболявания, характеризиращо се с появата на червени плаки, покрити с бяло-сребристи петна.
Може да се каже, че представителите и на двата пола попадат еднакво под ударите на неприятното кожно заболяване. Обикновено за пръв път се проявява в детските години, но не е изключено това да се случи и в зряла възраст.

Специалистите смятат, че се получава по наследство, тъй като обикновено има хроничен вид.
То не е заразна болест или алергия.
Може би вече сте изпробвали редица медикаменти, които са ви били препоръчвани като лек срещу псориазис, но за съжаление без успех.
Този лек срещу псориазис, който ще ви предложим ние е изпитан във времето и е с доказани свойства.

псориазис

Специалистите смятат, че се получава по наследство, тъй като обикновено има хроничен вид

Един от най-лесните и ефективни варианти да се избавите от неприятния псориазис е маслото от черен кимион. Препоръчително е да пиете два пъти дневно преди хранене по десет капки масло от черен кимион. В допълнение можете да мажете с него засегнатите места.
Маслото от черен кимион можете да го откриете в аптечната мрежа.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Другият изпитан лек срещу псориазис, е маслото от жълт кантарион. Него можете да си го приготвите в домашни условия. Необходима ви е стъклена бутилка с вместимост един литър, която да напълните с цветове от жълт кантарион.
Добавете един стрък нарязан на ситно бял равнец и един цвят невен. Допълнете бутилката със зехтин или слънчогледово олио и я затворете добре. Оставете я да престои на слънчево място за 21 дни.

Добавете 5 мл. лавандулово масло, разбъркайте добре и прецедете. С полученото масло мажете засегнатите участъци два пъти дневно. За да постигнете значително по-добър ефект би било добре да почиствате ежедневно засегнатите зони по кожата с чай от дъбова кора.
Изберете си една от двете изпитани рецепти и действайте. Успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *