Д-р Михайлов: Тези семена струват 1,50 лв, но правят чудо за сърцето и болните от диабет само след 8 седмици

Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво сърце и за болните от диабет!

Уважаваният от хиляди българи д-р Атанас Михайлов многократно е бил от огромна полза за здравето ни със своите ценни природни рецепти и начини за лечение. Днес ще ви запознаем с едно от най-мощните природни лекарства, което може да си закупим от всяка билкова аптека на цена едва от 1,50 лева.

Става дума за великото създание на природата – билката тученица, която много от нас досега приемаха за ненужен треволяк или плевел. Според д-р Атанас Михайлов, а и според редица проучвания обаче, тученицата е едно от чудесата за здравето ни.

диабет

Семената от тученица или тученица на салата, тинктура и други, правят невероятни неща със здравето и организма

Тя действа уникално за здраво сърце, тъй като съдържа повече Омега-3 мастни киселини дори от рибеното масло – да, това е така, колкото и да не ви се вярва. Витамините А, С, В, както и наличието на голямо количество фибри, магнезий, манган, желязо, мед, калий и калций.

С помощта на консумацията на прясна тученица под формата на салата, си набавяме достатъчното количество полезни вещества, които борят напълно лошия холестерол и помагат за стимулират производството на червените кръвни телца. Те помагат за кръвообращението и снабдяват тъканите и органите с повече кислород.

Семената от тученица пък са идеални не само за здраво сърце и за предпазване от сърдечни болести, а и за болните от диабет тип 2. Достатъчно е да ги консумираме само 8 седмици, за да се почувства доказания ефект върху това сериозно заболяване.

“Фигурин

„Ако страдате от диабет тип 2, е напълно достатъчно да консумирате семена от тученица едва два пъти дневно. Два пъти си взимате по 5 грама семенца и ги изяждате. Правете го осем седмици подред и ще видите, че ще изпитате не само огромно подобрение на състоянието си, но и най-вече трайно“, съветва д-р Атанас Михайлов.

Това е така, защото тученицата е едно от най-силните природни лекарства за нормализиране и стабилизиране на кръвната захар в организма. Освен посочените две ползи, тя играе и съществена роля за отслабване при диети, за лечение на псориазис, за сваляне на високото кръвно и за пречистване на черния дроб.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Д-р Михайлов: Тези семена струват 1,50 лв, но правят чудо за сърцето и болните от диабет само след 8 седмици

  1. д-р Михайлов, 1.50лв.струват 1гр.от тези семена,10гр.са15лв. на ден за 8 седмици или 56 дена ще трябват 840лв.така,че не си правете евтин пиар с1.50

  2. Откъде да се купят онлайн семена от тученица? Или телефон на търговец-билкар.

  3. И как да сме сигурни че това семе го препоръчва точно д-р Михайлов?
    Баба ми също може да напише подобна реклама и да лепне нечия снимка на нея…

  4. И защо не публикувахте коментара ми?
    Знам! Защото семената не са рецепта на д-р Михайлов. Той никога не е говорил за семена. Публикувайте ги де, много Ви моля!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *