Еликсир за основно прочистване на тялото

Още в първите дни ще усетите прилив на енергия и подобрено храносмилане

Този еликсир ще ви помогне да направите основно прочистване на тялото, което е от огромно значение за състоянието на организма ви.

Специалистите препоръчват да се прави основно прочистване на организма поне два-три пъти годишно, за да може да се изхвърлят шлаките и токсините, които затрудняват сериозно дейността на всички органи и системи в човешкото тяло и водят до редица болести.

Може би за пръв път чувате за стафидената вода, която върши чудеса за прочистване на тялото. Със сигурност обаче бързо ще се превърне в едно от любимите ви питиета, тъй като освен, че е невероятно вкусна, е и много полезна. Ако спазвате стриктно лечебната процедура, само в рамките на четири дни ще направите така важното прочистване на тялото.

прочистване на тялото

Още в първите дни ще усетите прилив на енергия и подобрено храносмилане

Първото нещо, което ще забележите е значителното подобрение на храносмилането и ще почувствате прилив на енергия. Стафидената вода защитава тялото от един от най-големите му врагове – свободните радикали, които са основните виновници за появата на онкологични заболявания. С нея не само ще направите основното прочистване на тялото, но и ще предпазите сърдечносъдовата система.

“Фигурин

За да си направите този еликсир, се нуждаете от около 150 гр. стафиди и 400 мл. вода. Заложете на по-тъмните стафиди, тъй като светлите са продукт на химическа обработка. След като водата кипне, сложете стафидите, които сте измили предварително и ги оставете да врят 20 минути.

Отдръпнете течността от котлона и я прецедете. Вече имате вълшебния еликсир, който ще ви помогне да рестартирате организма си. Ако искате да засилите неколкократно ефекта му, оставете стафидите да покиснат в течността за една нощ под капак и след това пийте. Имайте предвид, че на сутринта, след като прецедите еликсира, ще е необходимо да го затоплите леко.

Повтаряйте тази процедура между 4 и 7 дни и ще забележите огромната разлика. Стафидената вода се пие сутрин на гладно, поне половин час преди закуска. Няма да сгрешите, ако прилагате тази процедура по веднъж в месеца.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Еликсир за основно прочистване на тялото

    • Аз направих така както е описано и тази сутрин го изпих, но течността беше половин чашка.Така ли трябва да бъде?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *