Той го направи: Измисли напитка, с която надделя над рака – вижте я!

Уникална напитка за борба с коварната болест внесе революция в едно лечение на рак!

Когато през 2000 г. Ърни Пауъл получава коварната диагноза „левкемия“, той решава да се бори сам. Лекарите го убеждават, че е грешка да разчита само на себе си, но той измисля напитка, с която успява да се справи със заболяването, пише Lekuva.net.

Той внесе нов метод за лечение на рак, с който надделя над болестта

Той внесе нов метод за лечение на рак, с който надделя над болестта

„Започнах да приемам редовно моркови, червен лук и суров чесън. На обяд приемах по два моркова, а за вечеря хапвах поне една голяма глава червен лук. Чесънът го приемах като хапче, по цели скилидки. Разбира се, засилих приема на витамините А, В6, Е, В12, С и Б17. Приемах ги преди закуска. Само след няколко седмици лекарят ми каза, че вече нямам левкемия и не е нужна химиотерапия.“ – споделя Ърни.

Четири години по-късно обаче той е поразен от нов тежък удар. Открит му е тумор в мозъка. Първоначално Пауъл започва пак по същата схема своето лечение на рак, но постоянството този път му куца. Следват 4 години, в които ту се подобрява, ту се влошава. И така до 2008 г.

„Реших да се заема сериозно най-после. Имах и шанс, защото туморът не се разсейваше и в други органи, а си стоеше един и същ. Стартирах с напитка от моркови, червен лук и чесън. Разбивах всичко добре и го пиех всеки ден поне по три пъти. Резултатът беше изчезване на тумора.“ – казва здравият и радостен днес мъж.

Всъщност за ползата на тези три съставки при лечение на рак той научава първо от майка си, която така преодолява рак на кожата, който е сред най-коварните видове на болестта. Онова, което Ърни прави обаче, е да ги смеси като напитка с точните дози, узна Doctorbg.net.

„2 моркова, 1 глава червен лук и 5 скилидки чесън са достатъчно за един ден.“ – твърди Пауъл.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *