Бай Павел изчиства вените с най-лесната напитка! (РЕЦЕПТА)

Павел Няголов има много методи за добро здраве, но един от тях се ползва за пречистване на кръвта!

Той е последовател на великия Петър Дънов и като такъв винаги търси най-доброто за подобряване на човешкото здраве. Майстора, както го нарича Павел, имал няколко принципа, с които човек да се пази от болести. Те са пиене на топла вода, дълбоко дишане, разходки 3-4 км. на ден и връзка с Бога, научи Doctorbg.net.

Павел Няголов прави пречистване на кръвта с най-лесната рецепта

Павел Няголов прави пречистване на кръвта с най-лесната рецепта

Един от най-полезните му методи е свързан с пречистване на кръвта. Гореспоменатите му принципи се явяват доста важни в това отношение. Не пие ли човек достатъчно вода, се нарушава функцията на целия му организъм.

„Хорара масово не пият вода. Трябва да се пие толкова, колкото тежи душата ти, умножена по килограмите. Тоест един човек от 75 кг. трябва да изпива по 2 л. и половина вода дневно. Натрупаните токсини, когато не се изхвърлят, създават проблеми в сърцето, бъбреците, белия дроб, стомаха.“ – казва Павел Няголов пред в. „Живот без рак“.

“Демир

Не е тайна, че за една детоксикация от изключиелно значение е да се изчистват вените, т.е. да се прави пречистване на кръвта и отпушване на артериите. За целта последователят на Петър Дънов има специална рецепта.

Приготвяне: 3 суп. лъж. ябълков оцет и 1 суп. лъж. мед се разтварят в 1 л. вода с температура 30 градуса.

Прием: Цялата напитка се изпива сутрин наведнъж и на гладно. Продължава се 1 месец във всеки един ден.

„В интерес на истината още през първите дни се усетих по-чист, но знаех, че трябва да продължа, за да постигна онази детоксикация, която исках. Сега мога да повторя чак в края на годината, защото организмът ми е изцяло лишен от токсини.“ – споделя още Павел.

Той твърди, че за всяко пречистване, било то на кръвта или специално някой орган, вегетарианците получават по-бързо лечение, понеже организмът им не е задръстен от консумацията на месо.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *