Правете това 7 дни в месеца и няма да се разболеете от рак!

Коварна и много жестока, всяка болест рак може да бъде избегната, когато човек има необходимата воля и информация за правилното хранене!

Американски учени доказаха вредата от захарта върху човешкия организъм. Именно тя захранва раковите клетки, но новото тук е, че би могла да се причисли към отрови като алкохол и цигарите. Токсините в нея се оказват толкова големи, че само чрез игнорирането ѝ би могъл човек да се чувства сигурен, че няма да го споходи опасната болест рак, научи Doctorbg.net.

Болест рак - причинява се от захар!

Болест рак – причинява се от захар!

Изследванията показват, че ако човек не вкусва нито грам захар за по седмица всеки месец, то той ще бъде изчистен от половината си токсини. По този начин вероятността за поява на раково заболяване граничи с нулата.

„За да се избегне или поне забави растежът на един тумор, трябва да се намали кръвната глюкоза и инсулинът. Това може да стане чрез т. нар. „кетонова диета“, която се характеризира с ниски на въглехидрати и високи на протеини храни. Има обаче и още по-бърз начин, просто не яжте сладко поне 7 дни в месеца. Ще видите как след една година вече ще се чувствате свежи и много енергични.“ – казва д-р Шил от университета в Калифорния.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Той твърди, че през въпросната седмица на всеки месец трябва да се изключват дори плодовете от менюто. Въпреки че тяхната захар се води естествена, поради неясното съдържание на плодовете, които се продават, се оказва по-полезно без тях. Това важи и за меда.

„След 7-те дни вече можете да захраните организма си с малко плод и мед, но не прекалявайте. Опитайте се да игнорирате всякакви сладкиши и тестени изделия, те на практика ни убиват. Ако не рак, могат да ни докарат диабет или дори по-страшни болести.“ – смята лекарят.

Главната причина за една болест рак се състои в това, че когато захарта навлезе в клетките, тя заменя кислорода и така те започват да се увреждат, което ги превръща впоследствие в ракови.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *