Предупредителни сигнали, че в тялото ви се развива карцином

Не пренебрегвайте с лека ръка знаците, които ви дава организмът

Съществуват множество предупредителни сигнали за това, че в тялото ни се развива карцином, но рядко успяваме да ги разчетем правилно.

Може би е излишно да споменаваме, че навременното откриване на раковите заболявания дава много по-големи шансове за лечение.
Разбираемо в по-ранните стадии, в които в организма се образува карцином, сигналите са по-слаби и рядко биват забелязани.
За съжаление обаче в повечето случаи, когато хората ги забележат вече е твърде късно.

 

карцином

Не пренебрегвайте с лека ръка знаците, които ви дава организмът

Ние ще ви помогнем да разчетете сигналите, издаващи, че в организма ви се развива карцином още в ранните му стадии.
Обърнете сериозно внимание на тези знаци, които в преобладаващата част от случаите са предупреждение, че в организма ви се развива карцином.
Всички те са незначителни на пръв поглед, но всъщност са изключително опасни. Ето ги и тях:

Непрестанен сърбеж
Често пъти организмът ни третира рака като бактерии и имунитетът ни се опитва да се пребори с тях посредством белите кръвни телца.
Това увеличава притока на кръв в засегнатата област и причинява сърбеж, промяна в цвета, стягане и зачервяване.

Промяна в урината
Всяка промяна в урината е знак, че нещо не е наред. Ако забележите кръв в урината, наличието на пяна, промяна в цвета и мириса, непременно трябва да потърсите лекарска помощ.

Подкожни бучки
Обходете внимателно тялото си и проверете дали нямате съмнителни бучки в областта на тестисите (за мъжете), гърдите, корема, подмишниците и гърлото.
Ако има някаква промяна по този начин ще я откриете преди да са се развили тумори.

“Фигурин

Проблеми с преглъщането и загуба на апетит
От огромна важност е какво потиска стомашно-чревния тракт, тъй като този факт оказва огромно влияние върху способността на тялото да извлича полезните вещества от храната, която приемаме.

Промяна в изпражненията
Промяната във вида на изпражненията, която продължава повече от два дни може да бъде сигнал за раково образувание. Например появата на кръв в изпражненията може да е сигнал за рак на дебелото черво.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Предупредителни сигнали, че в тялото ви се развива карцином

  1. Лежах в болница Тракия -Ст. Загора Правих си изследване на дебелото черво Имах съмнения, че нещо не е наред с мен. Постъпих на 01.09.2015г.На 02.09.ми направиха биопсия, която беше готова на 04.09 Не вярвам, че биопсия може да стане за един ден Платих 50 лв.за упойка и като ме изписваха на 04.09 сутринта още 200 лв.на ръка на д-р Тотка Найденова . Но големия проблем дойде ,след като се прибрах в къщи Влизам в банята и ми потича кръв от дясната гърда Установява се РАК -злокачествен. Отрязаха ми гърдата Минах всички терапии и сега съм на хормонални Дай боже всичко лошо да е минало Надеждата крепи човека!!!

    • Искрено се надяваме целият този ужас да е останал в миналото и да не се повтаря! Бързо възстановяване! 🙂

  2. Ивана, пожелавам Ви всичко да е останало в миналото и вече да сте напълно здрава. Ние имаме кадърни лекари. Здраве и успех Ви желая

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *