Откриха го: Вижте оръжието срещу рака, което всеки може да си набави!

Съществува мощно средство срещу най-жестоката болест рак. То би могло да се набави от всеки човек на планетата!

Ново изследване, проведено в САЩ, е установило невероятна истина, която може да помогне на много хора, страдащи или заплашени от много коварната болест рак. Оказва се, че един белтък е в състояние да убива ракови клетки. Неговото име е ниазин. Най-хубавото е, че той е достъпен за всички, понеже се съдържа в сиренето, пише изданието „За жената“.

Яжте го, за да се спасите от невероятно коварната болест рак!

Яжте го, за да се спасите от невероятно коварната болест рак!

Учените от Мичиганския университет използвали опитни мишки, с които доказали въпросната си теза. За известен период на животинките им било давано от белтъка, но в много по-големи дози, отколкото се съдържа в сиренето. Те превишили количеството ниазин с около 30 пъти и накрая установили, че 80% от туморите били изчезнали.

Това доказва, че за да се унищожи една болест рак, е нужно не просто да се хапва сирене, а да се яде сирене в изобилие. По този начин спасителният белтък ще присъства в огромни количества в организма и така заразените клетки ще почнат да умират лека-полека.

Ниазинът може да бъде открит и в други храни като гъбите например. Той е от група В и има голямо влияние върху кръвните клетки и метаболизма. Това го прави не само оръжие срещу наличен рак, но и срещу бъдещ такъв. С него човек може да се предпазва от коварното заболяване, както и от патогенните бактерии.

„Това е белтък на млечнокиселите бактерии. В състояние е да лекува възпалителни процеси, а всички знаем, че ракът и много други болести се причиняват именно от възпаления в организма.“ – казва д-р Шарп.

“Фигурин

Все пак ниазинът предстои да бъде изпробван и върху хора, за да бъде установено със сигурност, че може да пребори раково заболяване. Надеждите на лекарите обаче са огромни. Те считат, че е въпрос на време цял свят да признае тяхната теория за факт, научи Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *