Удивително! Тя измисли рецепта за отслабване, с която премахна половината си тегло

Невъзможните неща не съществуват, защото дори да се чувстваш изгубен в своите килограми, никога не си далеч от своето отслабване, когато си наясно как да стане то!

Англичанката Джесика Симънс предвизвика истински фурор по света, след като снимките ѝ в Instagram показаха ясно, че е успяла да свали половината от своето тегло. От 140 кг. днес тя е около 70 кг. и продължава да слабее. Причината е измислена лично от нея, научи Doctorbg.net.

Тя измина пътя на едно велико отслабване!

Тя измина пътя на едно велико отслабване!

След като Джеси среща трудности с диетите и те изобщо не ѝ помагат, тя се обръща към природните дадености. Една съставка в нейното хранене променя живота ѝ и започва скоростно отслабване. Това е кимионът.

Растението, което от години се използва като подправка, се оказва изключително важен елемент при свалянето на килограми. Главната му заслуга е, че умее да топи мазнините по корема и други области на човешкото тяло, тъй като има изгарящ ефект върху тях. Тайната е в съдържанието на кумарин, който унищожава мигновено мастните натрупвания.

“Фигурин

„Когато попаднах на информацията за кимиона и ползите от него, останах удивена. Оказа се, че в тази подправка има етерични масла, витамини от В и С вид и още един куп невероятни съставки. Веднага започнах да го слагам във всяко мое ястие и в един момент просто усетих как започвам да се чувствам по-добре.“ – споделя Джесика.

Само 20 гр. кимион на едно ядене са в състояние да задействат мечтано и бързо отслабване. Само за година Симънс вече е много привлекателна дама и всичко е благодарение на тази подправка. Тя обаче споделя, че го е направила не само за външния си вид, но и за здравето си, защото кимионът е полезен и в други отношения. Той укрепва изцяло вътрешните органи, което създава имунитет срещу образуването на тумори и други заболявания.

„Всъщност аз не съм спазвала някакви правила при храненето. И преди не ядях много, но ми се трупаха мазнини. С това растение избегнах този проблем и сега съм друг човек.“ – разказва още щастливата дама от Ексетър.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *