Светкавично топене на мазнини с домашен оцет! (стара рецепта от Италия на Весела Нейнски)

Светкавично топене на мазнини с домашен оцет! (стара рецепта от Италия на Весела Нейнски)
4.4 (87.5%) 8 votes

Този домашен оцет служи за топене на мазнини, при това наистина бързо!

Стара рецепта от Италия за домашно приготвен оцет служи за скоростното топене на мазнини в тялото. Помага страшно много за отслабване, но и не само. С този оцет чистим безотказно лошия холестерол от организма и се предпазваме от различни заболявания.

Рецептата е позната в много страни по света, а у нас редовно я използвала оперната певица Весела Нейнски, която е италиански възпитаник и е прекарала много години в страната на пастата и виното.

Сушени смокини в комбинация с ябълков оцет са перфектното средство за топене на мазнини в тялото и сваляне на лош холестерол

Сушени смокини в комбинация с ябълков оцет са перфектното средство за топене на мазнини в тялото и сваляне на лош холестерол

Всичко се свежда до съвсем лесното приготвяне на този така наречен смокинов еликсир, за който трябва да разполагаме само с ябълков оцет – но качествен и сушени смокини.

Взимаме три сушени смокини, които с помощта на клечка за зъби набождаме от всички страни по няколко пъти. След това слагаме набодените смокини в някакъв стъклен съд, в който преди това сме сипали 200 грама ябълков оцет.

Важно е да знаем, че тази процедура се прави вечер, а приемът на лекарството е сутрин. Цялата нощ смокините трябва да престоят в ябълковия оцет, а на другата сутрин се изяждат още на гладно.

Когато ги изядете, не бързайте да изхвърляте оцета, а в същия този ябълков оцет следващата нощ сложете още три смокини за идната сутрин. Този оцет от 200 грама се използва една седмица или 7 дни. На осмия вече ще ни трябват нови 200 грама ябълков оцет, за да направим процедурата още една седмица.

Пълният срок на това лечение за топене на мазнини е общо четиринадесет дни. След изтичането им е добре дори да си направите изследвания за нивото на лошия холестерол, за да се убедите наистина в невероятните свойства на този смокинов оцет.

Не се колебайте, а опитайте тази чудна рецепта и здравето ще ви се отблагодари!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Светкавично топене на мазнини с домашен оцет! (стара рецепта от Италия на Весела Нейнски)

    • Doctorbg.net: Не е препоръчително, но можете все пак да се консултирате с личния си лекар. Успех!

  1. Може ли вместо изсушени смокини да се използва изсушени сини сливи в ябълковия оцет да се накиснат за отслабване?

  2. Може ли вместо сушени смокини да се използва сушени сини слив в тази рецепта за отслабване?

    • Doctorbg.net: За препоръчване е да се направи точно това, което е описано в рецептата. Успех!

  3. Tаз рецепта преди години съм я правила 30 дена за диабет,но не съм отслабвала.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *