Светкавично топене на мазнини с домашен оцет! (стара рецепта от Италия на Весела Нейнски)

Този домашен оцет служи за топене на мазнини, при това наистина бързо!

Стара рецепта от Италия за домашно приготвен оцет служи за скоростното топене на мазнини в тялото. Помага страшно много за отслабване, но и не само. С този оцет чистим безотказно лошия холестерол от организма и се предпазваме от различни заболявания.

Рецептата е позната в много страни по света, а у нас редовно я използвала оперната певица Весела Нейнски, която е италиански възпитаник и е прекарала много години в страната на пастата и виното.

Сушени смокини в комбинация с ябълков оцет са перфектното средство за топене на мазнини в тялото и сваляне на лош холестерол

Сушени смокини в комбинация с ябълков оцет са перфектното средство за топене на мазнини в тялото и сваляне на лош холестерол

Всичко се свежда до съвсем лесното приготвяне на този така наречен смокинов еликсир, за който трябва да разполагаме само с ябълков оцет – но качествен и сушени смокини.

Взимаме три сушени смокини, които с помощта на клечка за зъби набождаме от всички страни по няколко пъти. След това слагаме набодените смокини в някакъв стъклен съд, в който преди това сме сипали 200 грама ябълков оцет.

Важно е да знаем, че тази процедура се прави вечер, а приемът на лекарството е сутрин. Цялата нощ смокините трябва да престоят в ябълковия оцет, а на другата сутрин се изяждат още на гладно.

Когато ги изядете, не бързайте да изхвърляте оцета, а в същия този ябълков оцет следващата нощ сложете още три смокини за идната сутрин. Този оцет от 200 грама се използва една седмица или 7 дни. На осмия вече ще ни трябват нови 200 грама ябълков оцет, за да направим процедурата още една седмица.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Пълният срок на това лечение за топене на мазнини е общо четиринадесет дни. След изтичането им е добре дори да си направите изследвания за нивото на лошия холестерол, за да се убедите наистина в невероятните свойства на този смокинов оцет.

Не се колебайте, а опитайте тази чудна рецепта и здравето ще ви се отблагодари!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Светкавично топене на мазнини с домашен оцет! (стара рецепта от Италия на Весела Нейнски)

    • Doctorbg.net: Не е препоръчително, но можете все пак да се консултирате с личния си лекар. Успех!

  1. Може ли вместо изсушени смокини да се използва изсушени сини сливи в ябълковия оцет да се накиснат за отслабване?

  2. Може ли вместо сушени смокини да се използва сушени сини слив в тази рецепта за отслабване?

    • Doctorbg.net: За препоръчване е да се направи точно това, което е описано в рецептата. Успех!

  3. Tаз рецепта преди години съм я правила 30 дена за диабет,но не съм отслабвала.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *