Петя Дикова прави това за минута, а пречиства цялото си тяло!

Страхотно и изключително ценно пречистване на организма!

Лятото настъпи с пълна сила, а когато този сезон дойде, е хубаво човек да се изчиства от вредителите периодично. Жегата предизвиква често изпотяване и това показва по пряк начин, че вътре в организма има токсини, които трябва да изкараме. Петя Дикова решава този проблем много лесно – с напитка, която се приготвя за максимум една минута.

Журналистката е подбрала съвсем точно определени храни, които са от полза в това топло време. Така тя постига пречистване на организма, което помага не само на здравето, но кара човек да се отпусне и да се почувства по-добре.

Динята е мощно средство за пречистване на организма

Динята е мощно средство за пречистване на организма

Всичко, което следва да се направи, е да се смесят няколко съставки. Слагате в блендер 2-3 парчета диня, 2-3 парчета пъпеш, един лимон, една праскова без костилка, две кайсии без костилки, една шепа семена от сминдух, половин краставица и разбивате до получаване на напитка. Ипивате я наведнъж, но сутрин, тъй като важно условие в пречистването е да се прави на гладно.

Във всяка една от съставките на напитката има много ценни неща. Например динята хидратира тялото, но и предпазва от сърдечно-съдови заболявания, тъй като в нея има ликопен. За лимона е може би излишно да се подчертава, че е източник на изключително много витамини. В прасковите пък има в изобилие калий и витамин А, научи Doctorbg.net.

“Фигурин

За да придобиете енергичното състояние на Петя Дикова, която е известна именно като такава дама, е нужно поне веднъж в месеца да правите това пречистване на организма. Самата процедура е хубаво да продължи най-малко една седмица, но може и повече.

Не е тайна, че тв водещата беше с наднормено тегло като по-млада. Тази напитка до голяма степен ѝ е помогнала да свали излишните си килца. Едно пречистване на организма, когато се прави качествено, винаги води и до отслабване.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *