Д-р Майк Морено забърка най-мощното лекарство за отслабване! (РЕЦЕПТА)

Феноменалната напитка за отслабване, която предложи д-р Майк Морено, се оказа мощен лек срещу затлъстяването!

Диетологът, който от години променя човешките съдби със страхотните си методи за сваляне на килограми, отново демонстрира своя гений. Доктор Майк Морено направи страхотен лек, който ще реши проблемите на много закръглени хора. Той се състои във вълшебна напитка за отслабване, която топи мазнините за броени дни, пише webnovinar.com.

Можете да го постигнете с напитка за отслабване на д-р Майк Морено

Можете да го постигнете с напитка за отслабване на д-р Майк Морено

Съставки: сок от грейпфрут (150 мл.), естествен ябълков оцет (2 ч. л.), мед (1 ч. л.), настърган джинджифил (1 щипка), вода (50 мл.) и накъсани листа мента (2-3).

Приготвяне: Първо се разтваря медът в сока от грейпфрут. След това в отделен съд смесвате ябълковия оцет с водата. Обединявате двете смеси в общ съд и добавяте ментата и джинджифила.

Консумация: Става по два пъти дневно. Нека първият път да бъде сутрин, но преди ядене, а вторият – вечер, но след ядене. Смисълът е, че когато се изпие наведнъж на гладно, човек губи голяма част от апетита си и през целия ден яде по-малко. Накрая, за да затвърди успеха си, изпива напитката и преди лягане. Така по време на нощта се постига отслабване.

Демир бозан билки за бъбреци

Д-р Майк Морено съветва процедурата да продължи за 7 дни, но това е минимумът. Максималната продължителност е от три седмици. Може да се повтори всичко след поне два месеца.

„Тази напитка за отслабване е насочена предимно към хора със затлъстяване в коремната област. Тя свива стомаха и топи мазнините, образувани около него. Това обаче не значи, че не може да доведе до подобряване и в други части на човешкото тяло. Просто най-бързо това става около корема. За бедрата и задните части е нужно повече търпение и съответно над седмица консумация на коктейла.“ – казва д-р Морено.

Той твърди, че лично е изпробвал напитката и е постигнал успех. Това се оказва негова практика, тъй като никога не е предлагал методи за отслабване, без да ги опита първо сам, научи Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Д-р Майк Морено забърка най-мощното лекарство за отслабване! (РЕЦЕПТА)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *