Домашен лек срещу врастнали нокти

Процедурата се повтаря три последователни вечери

Всеки, който се е сблъсквал с проблема врастнали нокти знае колко е болезнено.

За да се избавите от врастнали нокти в домашни условия ви предлагаме да си направите този изпитан мехлем. Той ще реши проблема ви за раз време и ще успокои болката, която ви измъчва.

За да си приготвите изпитаното мазило за лечение на врастнали нокти, са ви необходими следните продукти:
1 с.л. пудра захар
1 с.л. брашно
1 с.л. кантарионово масло

 

врастнали нокти

Процедурата се повтаря три последователни вечери

Сами се убеждавате, че продуктите за този домашен лек срещу врастнали нокти, могат да бъдат набавени бързо и лесно, а след приложението му ще сте повече от сигурни, че наистина действа експресно.
Объркайте добре всички съставки до получаването на хомогенна смес. Нанесете я върху пръстите с врастнали нокти (или пръста) покрийте го с марля и го увийте с бинт. Оставете сместа да действа цяла нощ.

Процедурата се повтаря три последователни вечери.
Този бърз и евтин домашен мехлем ще ви избави не само от врастналите нокти, а и от гъбичките по краката. За тях обаче ще се наложи да повтаряте процедурата по-дълго време.
Не трябва да прилагате други мазила, докато използвате този домашен лек, за да не се получи нежелана реакция.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Имайте предвид, че врастналият нокът е доста болезнен процес, който може да доведе до подуване на мястото, зачервяване, отоци или до по-сериозни проблеми.
Каквато и да е причината, довела ви до това състояние, най-добре е да вземете навременни мерки, за да не съжалявате после.

Един от най-разпространените и лесни методи за справяне с този проблем е накисването на краката в топла вода и морска сол всяка вечер. Така кожата под нокътя ви ще омекне. Ако добавяте към водата масло от чаено дърво или от невен, бихте могли да добавите няколко капки от него във водата. По този начин ще предотвратите разрастването на възпалителния процес.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *