Проф. Чирков показа най-мощния чистач на кръвта, подобрява работата на сърцето! (пие се през лятото)

Проф. Чирков даде много ценни съвети за здравето и тази уникална рецепта за здраво сърце!

Лятото и жегите са истински бич за хората и особено за тези, които страдат от високо кръвно или проблеми със сърцето. И тази година проф. Чирков не пропусна да предупреди българите да внимават много и да не излизат на слънце, за да пазят сърцето си.

За здраво сърце той препоръчва основно пиенето на поне три литра вода на ден, стоене на сянка и приема на много таратор – всеки ден, поне по два пъти той да бъде в менюто ни.

здраво сърце

Проф. Чирков даде много ценни съвети и една изключителна рецепта за здраво сърце с чудната билка календула

Има обаче и една рецепта за здраво сърце, която той препоръчва горещо. Защото тази съставка е един от най-мощните чистачи на кръвта и спомага за подобрение работата на сърцето и сърдечния мускул. Става дума за билката календула или позната още като невен.

Невенът има доказани качества за подобрение на вътрешните органи и специално за здраво сърце. Особено полезен е приемът му през лятото, когато организмът е силно изтощен и страда от непосилните климатични промени.

Невен - една от най-полезните билки!

Невен – една от най-полезните билки!

Рецептата за здраво сърце с помощта на календула е много лесна. Просто трябва да вземем две големи лъжици сух цвят от календула и да ги залеем с една чаша вряща вода – по-добре е тя да бъде минерална. После оставяме невенът да се запари.

“Фигурин

Когато се охлади трябва да го прецедим през тензух, цедка или марля, а самата течност да оставим да заври на бавен огън за броени минутки. Важно е да знаем, че невенът е най-добрият съюзник в битката с хроничните болести и е истинско природно чудо за лечение.

Тази настойка от невен за здраво сърце е добре да се приема поне по веднъж на ден в продължение на минимум два месеца, или докато траят жегите.

Невенът има антивирусни свойства, което го прави отличен пречиствател не само на кръвта, но и на организма като цяло. Билката може да изчисти стомаха от неприятни вредители, които му причиняват гастрит или запек.

Освен това невенът действа противовъзпалително, което го прави мощен лек за зарастване на рани, научи Doctorbg.net.

Въпреки че действието на билката е най-силно през лятото, тя може да се употребява и през другите сезони. Затова не се чудете, а се възползвайте!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *