Учени откриха кое лекува рак и още един куп болести!

За болестта рак на кръвта има противодействие, когато се започне навреме с лечението и се използват точните методи за целта!

Медицината използва змийски отрови още от древността. Въпреки рисковете го прави и днес, и то толкова нашироко, че змията стана емблема на аптеките. Добавя се, но само в минимални дози, в лекарства срещу астма, към множество мехлеми срещу ишиас, ревматизъм и травми, както и за анестезии, пише в. „Живот без рак“.

Има нова теория, че отровата на някои змии може да лекува и рак на кръвта. Учени от Лозана са смесили змийска отрова с човешка кръв, което е довело до много силна реакция.

Змийска отрова срещу коварния рак на кръвта!

Змийска отрова срещу коварния рак на кръвта!

Много ефикасна срещу болести отрова е пчелната. Тя съдържа полезни белтъци, аминокиселини, калий, фосфор и йод. Положителният ефект от ужилване на пчела е открит още преди векове, когато е забелязано, че пчеларите всъщност много рядко страдат от астма и ревматизъм. Те нямат високо кръвно и са с много добър имунитет. За едни това се дължи на консумацията на мед, но за други е резултат от неизбежните ужилвания.

Пчелната отрова действа ползотворно на сърцето, понижава кръвното налягане, а също така успява да стимулира и образуването на бели кръвни клетки, има благотворен ефект при анемия и помага срещу разширени вени. Лечението с нея е доста популярно.

Разбира се, ужилването е може да бъде и помного опасно. Това се случва при хора с алергии, вследствие на което се стига до подуване, понякога и до задушаване. Тези случаи обаче не са чести. При повечето хора предизвиква лека болка и леко зачервяване. има значителен риск, ако ужилването стане на лицето, някъде в близост до очите, а най-опасно е на езика. В тези случаи би могло да се стигне дори до най-фаталното.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Отровата е доказана като най-силния пчелен продукт. Тя е много по-активна прополиса или меда, понеже подсилва имунната система, подобрява тонуса и засилва метаболизма. Помага и при бронхити, пневмония, язва и колит, научи Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *