Ето как се решава проблемът с опасната хипертония само за 5 дни! (РЕЦЕПТА)

За да пребориш коварната хипертония, трябва да се обърнеш към някои природни дадености!

Ясно е, че хората с постоянно високо кръвно налягане трябва да спазват определен режим на хранене и на живот. Той е пълен с ползи, защото е нужно да се приемат природни лекове, които лекуват опасната хипертония. Един от тях е свързан с рецепта, състояща се от ябълков оцет, чесън и мед, пише „За жената“.

Решете своята хипертония с лечебна смес!

Решете своята хипертония с лечебна смес!

Рецепта:

Поставете 10 обелени скилидки чесън (цели, а не нарязани) в стъклен буркан и добавете отгоре 1 ч. чаша ябълков оцет и 1 ч. чаша натурален мед. Затваряте много добре буркана и го оставяте в хладилника. Преди да започнете консумация, сместа трябва да е прекарала поне 2 часа в хладилника.

Приемайте от този лек срешу хипертония по 2 суп. лъж., но абсолютно винаги на гладно. След като сутрин вземете дозата си, после не бива да хапвате нищо поне още 30 мин. Така се оставя време на съставките да подействат в организма.

Тази смес не просто нормализира кръвното, но и укрепва ицяло имунната система, понижава холестерола и детоксикира тялото. По принцип е хубаво да се пие минимум 30 дни, но още през петия ден се усеща големият ефект. Тогава главоболието спира и човек установява, че хипертонията вече е мираж, научи Doctorbg.net.

Демир бозан билки за бъбреци

„Не крия, че имах високо кръвно откакто родих първото си дете. Въпреки че бях още млада, този проблем сериозно ме притесняваше, защото не беше присъщ за годините ми. Тогава приятелка ми предложи рецепта, с която се справих с коварната хипертония. Употребявам я веднъж годишно, за да поддържам нивото си. Нямам никакви проблеми с кръвното от поне 5 години.“ – казва 38-годишна домакиня от столицата.

Тази смес би могла да бъде приемана и от хора, които желаят да постигнат бързо пречистване на кръвта. Тя детоксикира по начин, който кара човек да се чувства отлично. Опитайте и ще разберете!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *