Преборете коварната хипертония за дни с този изпитан метод

Този метод лекува още доста болести и подобрява цялостното състояние

Този древен японски метод е с доказан ефект в борбата с коварната хипертония, която може да ви доведе до главата сериозни проблеми, ако не се овладее навреме.

Този метод за лечение на хипертония има специален ред, който трябва да се спази. Именно в него се крие разковничето към мощните му лечебни свойства.
Ако се доверите на този изпитан древен метод, можете да се избавите не само от коварната хипертония, а и от затлъстяване, болки в ставите, артрит, запек, диария, диабет, ракови заболявания, вирусни инфекции, както и да подобрите общото си здравословно състояние.

хипертония

Този метод лекува още доста болести и подобрява цялостното състояние

Не се изисква да бъркате някакви специални илачи, а просто да изпълните тези няколко стъпки в реда, в който са описани.
Първото нещо, което трябва да направите сутрин, след като станете от сън е да изпиете 4 чаши по 160 мл. топла вода.

“Фигурин

Едва след като сте свършили тази задача можете да преминете към миенето на зъбите си. Помнете, че в продължение на 45 минути не трябва да ядете и да пиете нищо.

След изтичането на това време можете да преминете към закуската. Тук обаче има още един много важен момент – не пийте нищо по време на хранене, както и два часа след това.
Това правило важи не само за закуската, а и за всички останали хранения през деня.
С приема на вода или друга течност по време на храненето си, разреждате храносмилателните сокове и нарушавате сериозно работата на стомаха.

Запомнете, че приемът на студена вода след хранене забавя сериозно метаболизма и води до увеличаване на натрупалите се шлаки.
Според този древен японски метод с храненето можете да си позволите да пиете единствено чай.

Ако спазвате тези няколко изключително лесни стъпки не само ще се избавите от опасната хипертония, а ще подобрите значително състоянието на нервната система, на кожата, ще се избавите от акнето и токсините, чувството за умора ще изчезне и гастритните болки ще намалеят.

Прилагайте този метод поне в рамките на един месец и сами ще се убедите в ефективността му.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Преборете коварната хипертония за дни с този изпитан метод

  1. Този метод с леки нюанси съм го прилагал в продължение на почти пет години. Ефекта е изключително положителен. Освен всичко описано има и други неща, но основополагащо е това, което е записано в статията. Метода изисква внимание и упоритост в изпълнението му, но може да се съвмести с работа и работно време, а още по-лесно е когато човек е пенсионер. Единствените отклонения, които правех е съвместната употреба на храна и алкохол. За радост при мен не е често това отклонение.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *