Изпитан лек на Петър Димков за експресно унищожаване на гъбичките

Ще се избавите от досадните „наематели” само за няколко дни

С изпитания лек на народния лечител Петър Димков ще се избавите за раз време от гъбичките, които ви измъчват.

Може би всеки от вас е наясно, че идеалната среда за разпространение на гъбичките е влагата.
Дългите зимни месеци, в които кракът ни през целия ден е в ботуша, са идеалното време за разпространение на гъбичките.

Едно от правилата да се избавите от неприятните „наематели” е да подсушавате добре краката си, дори и между пръстите, тъй като в противен случай е почти сигурно, че ще си ги завъдите.
Добре е да давате възможност на краката си да дишат, което означава, че през летните месеци ще трябва да забравите за чорапите и затворените обувки.

гъбичките

Ще се избавите от досадните „наематели” само за няколко дни

Малко известен е фактът, че гъбичките могат да се появят и при срив на имунната система.
Ако все пак вече ви се е наложило да съжителствате с неканените „наематели” поради една или друга причина, съществува лесна рецепта, която ще ви помогне да решите този проблем за кратко време.

Става въпрос за изпитаната рецепта на народния лечител Петър Димков, с която гарантирано ще унищожите гъбичките и няма да ви се налага да купувате скъпи мазила от аптеката, които всъщност в повечето случаи сякаш остават само с шумната реклама.

За премахването им ви е необходима само една скилидка чесън. Счукайте я на кашица и с нея натрийте засегнатите места. Обуйте памучни чорапи и оставете кашицата да действа цялата нощ.
Само след няколкодневно приложение на този мощен лек от досадните гъбички няма да има и следа.

За другия ефикасен и евтин лек за унищожаването им са ви необходими три съставки – 3%-ва кислородна вода, 90%-ов етилов спирт и натурален ябълков оцет.
Смесете равни количества от трите съставки и с получения еликсир натрийте засегнатите места. Най-добре е да правите тази процедура вечер преди лягане. Оставете еликсира да действа 10 минути, след което отмийте с топла вода и подсушете много добре.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *