Заличете стриите с тази смес само за няколко дни

Все още не е късно да изглеждате перфектно на плажа

Стриите са проблем, с който се сблъсква почти всяка жена.

Най-често стриите се появяват в областта на бедрата, гърдите, ръцете и корема и са доста нелицеприятни.
Когато наближи времето за лятната ви отпуска и си стягате багажа, за да заминете на море, стриите са една от най-обсъжданите теми.

Обикновено причината за появата на неприятните резки по кожата, е бременността, но рязкото напълняване или отслабване, както и бързият растеж също могат да ви докарат този проблем до главата.
Малцина са наясно, че стресът също може да се превърне в причина за появата на стрии.

стриите

Все още не е късно да изглеждате перфектно на плажа

С ефектните методи, които ще ви разкрием можете да заличите за кратко стриите и да не се притеснявате от тях на плажа.
Разбира се съществуват различни начини и рецепти за отстраняването на стриите, но гарантирано, този е един от най-ефикасните.

За да заличите неприятните резки по кожата си, смачкайте няколко кайсии, докато не получите гладка каша. За улеснение можете да ги пюрирате.
Получената кайсиева каша се нанася посредстом леки масажни движения върху засегнатите участъци от тялото и се оставя да действа поне 15-20 минути. Повтаряйте тази процедура ежедневно до постигането на желания ефект. Още след първите няколко процедури ще забележите, че има резултат и то доста добър.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Другият ефикасен метод за избавяне от стриите е смес от масло от лайка и люцерна.
Листата на люцерната са изключително богати на витамините Е, К, както на аминокиселини и други хранителни вещества. Благодарение на умелото им съчетание те помагат за бързото възстановяване и заглаждане на кожата.

За приготвянето на лосиона, с който ще се избавите от стриите, е необходимо да смесите няколко капки етерично масло от лайка и 1 супена лъжица люцерна на прах.
Съставките се разбъркват до получаването на гладка паста, с която се маже предварително почистената кожа. След 15-20 минути се отмива с хладка вода.
В рамките на една седмица трябва да повтаряте процедурата два-три пъти на ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *