Експресен метод за отстраняване на мазолите

Експресен метод за отстраняване на мазолите
5 (100%) 1 vote

Ще се избавите от неприятните мехурчета за раз време

Мазолите по краката със сигурност не са много приятна гледка и освен това създават чувство на дискомфорт. Да не пропускаме и факта, че понякога мазолите могат да са доста болезнени като се има предвид, че излизат на места, на които биват притискани от обувките.

След като научите този метод няма да ви се налага да търпите мазолите, докато не благоволят да изчезнат. Разбира се най-добрият вариант е изобщо да не позволявате да се стига до там, но след като вече са се появили трябва да вземете спешни мерки за отстраняването им.

 

мазолите

Ще се избавите от неприятните мехурчета за раз време

Мазолите представляват дерматологичен проблем, който се появява най-често в резултат на носене на тесни, твърди и неудобни обувки.
Ще ви разкрием два лесни и експресни методи за отстраняване на мазолите, а вие сами ще изберете на кой от тях да заложите.
С тези методи ще успеете да омекотите бързо кожата и така да премахнете мазолите.
Освен това ще ви струва жълти стотинки и няма да ви се налага да давате луди пари за мазила, които я свършат работа, я не.

За първия метод за експресно отстраняване на мазолите се нуждаете от домат. Да, правилно прочетохте – трябва ви един съвсем обикновен домат.
Вземете един резен от зеленчука и го наложете върху засегнатото място. Ако в момента нямате възможност да се излегнете и да си почивате за един-два часа, най-добре поставете отгоре му найлонов плик и обуйте чорап или го бинтовайте.

Най-удобно ще ви е да правите тази процедура вечер. Дори можете да оставите резена домат да престои цяла нощ. На сутринта отстранете домата и измийте засегнатото място с топла вода.
Повтаряйте тази процедура няколко дни до пълното заздравяване на кожата.

За втория метод се нуждаете от смокиново листо. С него обаче няма да правите нещо като компрес, а ще трябва да намажете мазола с млечния сок, който пуска листото.
Оставете го да действа за около 30-тина минути и след това го измийте обилно с хладка вода. И тази процедура се повтаря до пълното възстановяване на кожата на засегнатото място.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *