Еликсирът за отслабване на Дрю Баримор

Еликсирът за отслабване на Дрю Баримор
Оценете статията

Актрисата е препоръчала този вълшебен коктейл на доста колежки

Световноизвестната американска актриса Дрю Баримор разкри рецептата за коктейла, който използва за ефективно отслабване.

Често покрай снимките й се налага да свали някой и друг килограм за кратко време и прибягва до този вълшебен коктейл, който според нея действа безотказно.
Дрю Баримор твърди, че е препоръчала коктейла й за отслабване на голяма част от колежките си и повечето са доволни от него. Разбира се има и такива, на които не действа толкова ефикасно, но не трябва да се забравя, че при всеки един човек процесът на отслабване е строго индивидуален.

отслабване

Актрисата е препоръчала този вълшебен коктейл на доста колежки

Докато едни могат да смъкнат доста килограми за кратко време, то на други им е необходимо доста време, за да смъкнат едва няколко килограма. Това обаче не трябва да ви отчайва, категорична е Дрю Баримор. Според нея най-важните неща, когато се заемете с мисия отслабване са търпението и постоянството. Дори да имате малък напредък в първите дни, не трябва да се отказвате.

Тя посочва, че когато става въпрос за отслабване, коктейлът, който си приготвя е едно магическо решение.
В него се съдържат изцяло натурални съставки, които не само ще накарат метаболизма ви да заработи по-бързо, а и ще подпомогнат топенето на мазнините, които сте натрупали.

Ето и съставките, които са ви необходими, за да си приготвите у дома вълшебния коктейл за отслабване на Дрю Баримор, който наистина действа безотказно:
2 ч.ч. вода
сокът от половин лимон
1 зелена ябълка
1 шепа нарязан магданоз
3 стръка целина
1 шепа нарязани листа от целина
1 шепа спанак (пресен)
1 с.л. мед
1 круша
1 банан
1 ч.л. семена от чиа

Сложете всички съставки в блендера и ги направете на пюре. Полученото количество от вълшебния еликсир за отслабване се пие сутрин на гладен стомах, а три часа след това не трябва да хапвате нищо.
Това не трябва да ви притеснява, защото определено няма да сте гладни.
Продължете по тази схема седем дни, след което си дайте почивка за 3-4 дни и я повторете.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *