Изцерете перде на окото (катаракта) само с един продукт за жълти стотинки

Само за два месеца този здравословен проблем ще остане в историята

Едва ли някога сте предполагали, че досадното перде на окото (катаракта) може да бъде изцерено само с един нескъпоструващ продукт.

Обикновено хората, страдащи от перде на окото дават луди пари за лечението му. Операцията за отстраняването на този здравословен проблем не е никак евтина, а като добавим и последващото му лечение, сумата набъбва още повече.
Най-често неприятното перде на окото се появява при хората над 50-годишна възраст.

перде на окото

Само за два месеца този здравословен проблем ще остане в историята

Ще ви представим един природен лек, който със сигурност ще ви избави от проблема перде на окото. За съжаление обаче малко хора от съвременното общество приемат този продукт като лек, макар лечебните му свойства да са доказани във времето.
Става въпрос за добре познатият ни пчелен мед, който обаче напоследък се използва все по-често само като подсладител.

Медът може да ви избави от редица очни болести, но само, при условие че е в чистия си вид, без разни добавки и примеси, каквито слагат търговците.
Такъв мед можете да намерите само от производител и то от първа ръка, а не от търговците, които го предлагат на пазара.

За да се избавите от перде на окото е достатъчно да капвате по 1-2 капки мед, смесен с преварена вода в съотношение 1:3. Народните лечители съветват да капвате от тази смес по 2-3 пъти на ден.
След като очите ви свикнат, капвайте от тази смес, но в по-висока концентрация на меда. Най-добрият вариант за лечение на катаракта е съотношението на мед и преварена вода 1:1.

Процедурата се повтаря в 20 от дните на месеца, а в останалите 10 се почива.
Разтворът, който трябва да капнете в окото се приготвя ден за ден, а не предварително и както вече казахме, медът трябва да е чист.
Другото особено важно условие, което трябва да спазвате по време на курса на лечение е да се храните единствено с вегетарианска храна. Животинските продукти трябва да бъдат изключени напълно от менюто ви.
Хората, доверили се на тази рецепта твърдят, че за два месеца, са успели да се излекуват от неприятното перде на окото.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Изцерете перде на окото (катаракта) само с един продукт за жълти стотинки

  1. Здравейте на скоро на Мама и откриха перде на двете очи. Ако се случи така, че медът с, който ще извършваме процедурите не е толкова качествен……… Има ли опасност за очите след прилагането му. Благодаря ви:)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *