Читателки споделиха действаща рецепта за ударно отслабване

Читателки споделиха действаща рецепта за ударно отслабване
Оценете статията

За тази диета за ударно отслабване са ви необходими само два продукта

Три читателки споделиха своята рецепта за ударно отслабване, която наистина действа.

Трите млади жени се хвалят, че спазвайки тази импровизирана диета за ударно отслабване, са успели да се сбогуват с осем килограма и то само в рамките на две седмици.

Диетата за ударно отслабване несъмнено ще е от голяма полза за всички онези, които съвсем скоро заминават на море, а не са доволни от начина, по който изглежда тялото им.
Читателките твърдят, че тази рецепта за ударно отслабване действа в пъти по-добре от диетата на Ваня Червенкова, която придоби огромна популярност, след като бизнесдамата сподели, че се е вталила с нея.

ударно отслабване

За тази диета за ударно отслабване са ви необходими само два продукта

За тази диета за ударно отслабване са ви необходими само два продукта – кисело мляко и картофи.
Да, точно така – картофи. Представяме си колко сте изненадани от наличието на картофи в диетата и може би ще си помислите, че от тях се напълнява. Но това не е истина! Всички са наясно с полезните свойства на картофите, така че са идеален продукт, който задължително трябва да бъде включен в диетата за ударно отслабване.

През целия 14-дневен период, в който спазвате този режим ви се полагат картофи и кисело мляко. Но само тези два продукта и нищо друго. Разбира се трябва да се приемат големи количества вода.
Позволени са дори и пържените картофи, но дамите, които са спазвали тази импровизирана диета разкриват, че ако заложите на тях, не трябва да хапвате повече от 200 гр. за ден.

Иначе можете да консумирате картофите във всякакви варианти – с коричка, без коричка, печени, варени или задушени. От тях можете да хапвате колкото и когато пожелаете, без никакви ограничения като разбира се не трябва да се прекалява.
Овкусяват се само с черен пипер и в краен случай малко сол, но задължително хималайска.

Що се отнася до киселото мляко – полага ви се по една кофичка дневно и задължително трябва да е с масленост 1%.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *