103-годишният д-р Хинохара: В Япония тази проста терапия спаси здравето на хиляди!

Шигеаки Хинохара е японски медик, който знае много практики за подобряване на здравето, включваши нормализиране на кръвното и още много ползотворни неща за човешкия организъм!

Проста японска терапия е в състояние да реши един куп здравословни проблеми на хората. Това става ясно от д-р Хинохара, който е на цели 103 г. благодарение на своите познания, включващи и този метод.

Така може да се стигне до нормализиране кръвното и още един куп положителни моменти за организма на човек

Така може да се стигне до нормализиране на кръвното и още един куп положителни моменти за организма на човек

Терапията се осъществява само с една съставка. Нужна е вода и правилното ѝ прилагане, за да може човек да се почувства като нов. Трябва обаче да се вземе предвид обстоятелството, че за да проработи правилно лечението, е необходимо да се води и нормален начин на живот. Тоест сънят да бъде ползотворен, което значи да се прави от поне 8 часа, които да привършват най-късно в 08 ч. сутринта, научи Doctorbg.net.

Започва се с 650 мл. вода. Това се равнява някъде на 3 чаши. Те трябвз да се изпиват веднага след събуждането от сън, което значи на гладно. Впоследствие обаче не бива да се приема нищо цели 45 мин. Когато дойде време за обяд, изпивате още една чаша вода предварително. След това обаче не е необходима нова пауза без храна. Преди вечеря също изпивате чаша вода и пристъпвате към храненето. Така с 5 чаши вода дневно организмът ви започва да подобрява своите функции.

“Фигурин

„Тук в Япония има много хора, които приложиха пречистването с вода. Нямате представа колко добре се почувстваха. Минималният период, който трябва да се приложи, за да има ефект, е един месец. За това време мнозина се спасиха от колит, артрит, мигрена. Може да се каже, че имаше спасени и от инфаркт, защото тази терапия подобрява сърдечната дейност. Като доказателство за това е нормализиране на кръвното и холестерола.“ – казва д-р  Шигеаки Хинохара.

Припомняме, че японският лекар нашумя по цял свят с пределната възраст, която е достигнал. Твърди се, че е успял да го стори именно с полезни терапии за здравето, включващи правилни практики за хранене и начин на живот като цяло.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *