Безценно: Спрете инфаркта само за 60 секунди с тази обикновена съставка! (струва стотинки, но спасява живот)

Тази една единствена обикновена съставка спира инфаркт само за минута и спасява човека!

Инфаркт, инсулт, диабет, рак – това са четирите бича на човечеството, които, заедно с редица други заболявания, водят до все по-висок процент смъртност и то сред все по-млади хора.

Профилактичните прегледи и грижите за здравето са задължителни за всеки от нас, но съществуват и така наречените малки чудеса, които могат да спасят живота ни и този на близките ни в рамките на секунди. Трябва да бъдем наясно с тях, защото невинаги може да се разчита на навременната помощ на медиците.

инфаркт

Щипка лют червен пипер спира инфаркт за по-малко от минута

Запомнете, че при наличие на инфаркт, може да спрете процеса и да спасите живот само с една единствена съставка. Съставка, която присъства в почти всеки дом и струва стотинки. Това е лютият червен пипер.

Прочутият кардиолог д-р Джон Кристофър от САЩ пръв открива чудното действие на лютия червен пипер и в редица свои интервюта отбелязва, че оттам нататък не е изгубил нито един свой пациент. Ако отиде на повикване при пациента и той още диша, лекарят му дава лют червен пипер.

Можете да спрете процеса на инфаркт с една подправка!

Можете да спрете процеса на инфаркт с една подправка!

Схемата е много проста. В мига, в който някой получи пристъпи на сърдечен удар, моментално трябва да му се даде топла вода с една чаена лъжичка лют червен пипер в нея. Разбъркваме добре и даваме на човека да я изпие, дори и с наша помощ.

“Фигурин

Водата трябва да е малко като количество – толкова, че да се разтвори пипера в нея. Пие се веднага. Точно след минута човекът ще бъде в състояние да се изправи. Хората, които имат сърдечни заболявания, никога не бива да излизат навън, без да имат пакетче с лют червен пипер у себе си, предупреждава д-р Джон Кристофър.

Този пипер прави чудеса не само срещу инфаркт, но и за кръвоносната система. Освен това служи отлично в борбата за правилно храносмилане, намаляване нивата на лош холестерол, защитава организма срещу патогени, бори моментално настинка и грип. Не на последно място има великолепни свойства за отслабване.

Както се знае, сърцето е мускул и именно затова червеният пипер му помага. Тази подправка има свойството да облекчава мускулните и ставни проблеми. Така тя действа положително на съкращаването на сърдечния мускул и помага при наличие на инфаркт.

Лютият червен пипер може не само да спаси живота ви, избавяйки ви от сърдечен удар, но и да предотврати появата на такъв. Няма да ви навреди, а напротив, ако пиете от разтворената във вода подправка и профилкатично. Така сърцето ще получава естествен стимулант и ще подобри работата си значително.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *