Мира Радева: Ако трябва да отслабвате, тази смес е наложителна! Сама се уверих, че е малко чудо (рецепта)

Мира Радева споделя своя начин на хранене и ценната рецепта, която е задължителна при отслабване!

Почти никой не може да си спомни Мира Радева пълна, а още по-малкото дебела. Тя обаче най-добре познава тялото си и уверява, че като на всяка жена, проблемите с напълняването и борбата за отслабване, не са й чужди.

Да, вярно е, че е от малкото късметлийки, на които не се налага да свалят ударно повече от 5-6 килограма, но и при нея зимата често си казвала думата, а кантарът се превръщал в малък кошмар.

отслабване

Тази смес с хрян прави чудеса за отслабване, а е евтина и най-вече дело на природата

Мира Радева отлично знае, че с всяка следваща година в напредването на възрастта ни отслабваме все по-трудно. Затова се стреми да не спазва конкретни диети, а да се храни правилно, което е най-препоръчителното за всяко качествено отслабване.

Освен, че рядко яде месо, Радева си забранява консумацията на различни сладкиши и тестени изделия, а набляга повече на вегетарианските ястия. Тайната й обаче е една вълшебна смес, която си приготвя сама у дома и я консумира по лъжичка два, а може и три пъти в деня – най-подходящо ако е половин час преди трапезата.

Тази смес е изключително здравословна, но и евтина. Основната съставка за отслабване в нея е хрянът. Той трябва да е около 125 грама като количество и се смила добре с кухненски робот. Ако не разполагате с робот, може да го настържете на обикновено ренде.

Към хряна се прибавят три лимона, заедно с корите, които също са минати през кухненския робот или са настъргани като хряна. Завършва се с две или три лъжици (супени) мед.

Демир бозан билки за бъбреци

Тези само три съставки се омесват добре, за да стане сместа еднородна и се слагат на съхранение в хладилника. От тази смес се приемат по две лъжички – чаени, преди всяко хранене. За да има осезаем за хората ефект на отслабване обаче, приемът трябва да продължи всеки ден поне за две седмици.

Освен за отслабване, хрянът прави чудеса и за укрепване на белите дробове, както и помага при настинки и засилване на имунната система.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *