Рецептата на Борис Николов с бабини зъби спасява сърце за 3 дни!

Борис Николов остави след себе си богато наследство, касаещо човешкото здраве!

Лечителят от Петрич почина преди 7 години, но рецептите му още спасяват човешки животи. Най-ефикасният му метод си остава този с билката бабини зъби. Нейните уникални ползи са му показани за пръв път от знахарката баба Дивлевица, а Борис Николов разработва начините това растение да се превърне в спасител на човешкото здраве, научи Doctorbg.net.

Преминават цели 50 години, преди покойният днес лечител да използва за пръв път билката. Тогава той помага на свой приятел да се излекува и така се убеждава в невероятните ползи от бабини зъби.

А те са наистина доста. На първо място растението сваля холестерола, разреждайки кръвта и премахвайки плаките, които пречат на кръвоснабдяването. По този начин се предпазва сърцето от инфаркт, тъй като кръвното налягане и холестеролът стават в нормите.

Всичко, от което се нуждае човек, за да изпълни рецептата, се състои в две съставки. Това са бабини зъби и вода. Билката (5 суп. лъж.) се слага в 1 л. вода и така ври в продължение на час. След като минат 60 минути, се спира варенето и се долива до възстановяването на 1 л. вода. После се оставя за престой за 24 часа.

Преди започването на консумацията, трябва да се прецеди задължително. Това става чрез кърпа от сатен или филтърна хартия. Трябва да се убедите, че няма останали иглички в отварата, след което оставяте напитката в хладилника.

Приемът се извършва по схема. През първия ден е нужно да се пият по 3 суп. лъж. след всяко едно от трите хранения за деня (т.е. за деня трябва да има 9 приети суп. лъж.). През втория ден отново консумацията се извършва 3 пъти, но дозата вече е по 4 суп. лъж. (т.е. приемат се 12 суп. лъж. общо за деня). През третия ден дозата става по 5 суп. лъж. (т.е. приемат се 15 суп. лъж. общо за деня).

Демир бозан билки за бъбреци
Бабини зъби стана средство за подобряване на човешкото здраве благодарение на Борис Николов

Бабини зъби стана средство за подобряване на човешкото здраве благодарение на Борис Николов

*Ако пациентът има проблеми със стомаха, е по-добре да пие от отварата преди ядене.

Ако желаете да повторите цялата процедура, трябва да изчакте 10 дни от последния прием. Успех!

Вижте и ТОВА: Подробно и научно за рецептата на Борис Николов за сваляне на холестерол!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Рецептата на Борис Николов с бабини зъби спасява сърце за 3 дни!

  1. Това е просто един чай, опростена версия на изобретената от Николов хранителна добавка Боралин. Аз направих пълен курс с оригинала и сега от време на време поддържам резултата с чайчето. Успех

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *