Биляна Гавазова: Наричам го турбо-чудо, защото се слабее с дни! Вълшебна комбинация (рецепта)

Биляна Гавазова се радва на перфектно тяло след раждането, благодарение на тази стара рецепта за отслабване

Тази рецепта за отслабване била стара поне колкото пра-пра-бабите ни. Добре забравена и неизвестна от години, тя се оказа чудото, с което водещата Биляна Гавазова успяла да отслабне за нула време и да върне перфектните си мерки след раждането.

Това, което трябва да се знае за тази природна смес за отслабване е, че с нея не само сваляме излишните килограми, но и не можем да напълнеем. Стига само да я консумираме по правилата.

Страшно ефективна смес за отслабване, която водещата наричала турбо-чудо. Полезна и евтина рецепта

Страшно ефективна смес за отслабване, която водещата наричала турбо-чудо. Полезна и евтина рецепта

Ако сме на диета и искаме бързо отслабване, то тази смес се приема по веднъж всяка вечер, в течение най-малко на една или две седмици. А ако ни предстои обилно хранене, заради празник или друг специален повод, на които знаем, че няма как да устоим, приемаме по една лъжица от сместа и преди самото угощение.

Така гарантирано няма да напълнеем и след като сме си отпуснали душичката да попируваме малко с приятели. Рецептата на тази комбинация за отслабване е много елементарна и също така евтина.

Необходимо е да имаме само една ябълка, корен от целина, сол, хрян на око и чаша пресечено мляко. Да, не сме объркали – млякото трябва да бъде пресечено.

Биляна Гавазова отново е във форма след раждането, защото знае как се стига до бързо отслабване

Биляна Гавазова отново е във форма след раждането, защото знае как се стига до бързо отслабване

Ябълката първо я настъргваме на едро ренде, заедно с кората й, а после я смесваме с настъргания корен от целина. Съотношението между двете съответно е 3:1. Към тази смес после слагаме и настъргания хрян, заедно с пресеченото мляко и малко солчица, само за вкус.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Този еликсир служи за намаляване на теглото от години и години, като също така е изключително полезен за здравето, заради всички посочени в него съставки, които са известни с лечебните си свойства и предимства за организма.

Наред с отслабването, напитката служи и за много успешна детоксикация. Тя има противовирусни функции. Отсранява бактериите в организма и помага за храносмилането. С това става полезна за метаболизма, а оттам се стига и до смъкване на килограми.

Не се помайвайте, а я пробвайте и може би също ще останете доволни като водещата.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Биляна Гавазова: Наричам го турбо-чудо, защото се слабее с дни! Вълшебна комбинация (рецепта)

  1. Тази смес за отслабване как се ползва-примерно-преди хранене, колко пъти,колко време и т.н.?

  2. Ей , намирате снимката на някоя слаба , известна личност и веднага и измисляте диета ! Че тя Биляна е слаба от 10-годишна , когато съм я виждала на пазара с баща и !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *