Минчо Празников взима от това винаги когато кръвното му се покачи и живее вече 78 г.!

Сваляне на високо кръвно – винаги сред основните компоненти за добро здраве!

Нормалните стойности на кръвното налягане са сред най-важните условия за здравословен живот. Затова мнозина, които искат да имат пълноценен живот, трябва да се грижат за именно този компонент. Сред тях е и Минчо Празников, който макар и на 78 г., все още показва завидно здраве.

Сваляне на високо кръвно

Сваляне на високо кръвно

Напитката, която синоптикът ползва, осъществява бързо и навременно сваляне на кръвното. Тя е с прости и народни съставки, но всичко в нея умее да смъква кръвното налягане, което я прави задължителен лек за хора с хипертония.

Лекарството се състои в 1/2 кофичка кисело мляко, 20 гр. канела, 10 гр. джинджифил на прах и един банан, разбит предварително. Всичко това трябва много обилно и силно да се слее, след което да се получи смес за ефикасно сваляне на високо кръвно.

„Когато стойностите ми започват да се покачват, винаги си правя това природно лекарство. Помага ми бързо, а точно това е и целта ми, тъй като нямам много време за губене. Смея да твърдя, че само след минути човек се чувства вече по-добре. Може да има остатъчна болка в главата, но на другия ден тя отминава. Може и тогава да ползвате лекарството.“ – споделя най-известният синоптик в българската история.

“Демир

Според специалистите, високото кръвно налягане е сред най-масовите проблеми на българите. Това е така поради лошия начин на живот и най-вече онова, което човек приема в организма си. В това число са цигарите, алкохолът и мазните храни, покачващи холестерола.

Лекарите съветват всеки един човек да обръща внимание на своето кръвно налягане, понеже то може да му причини много беди, включително и смърт. Вследствие на него може да се намали притокът на кръв към мозъка и човек да изпадне в паника. В подобни случаи се наблюдават притъмнено зрение, смущения в говора, загуба на равновесие и др. неприятни симптоми. Високото кръвно обаче може да довече и до още по-лоши последици като инфаркт или инсулт.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *