Невена Цонева: Не е нужно да пазиш диета, за да си слаб! Аз го постигам по много прост начин

Невена Цонева: Не е нужно да пазиш диета, за да си слаб! Аз го постигам по много прост начин
3.5 (70%) 2 votes

Всяко отслабване е тежко за организма, но по-тежкото е след това, когато трябва да се задържи исканото тегло!

Невена Цонева е считана и определяна от мнозина за може би най-красивата жена на българския шоубизнес, но тази красота тя я поддържа, особено що се отнася до фигурата ѝ. По-паметливите знаят добре, че когато се яви в „Мюзик айдъл“ преди 9 години, Невена беше по-пухкава. Тя обаче постигна бързо отслабване и се превърна в невероятна дама и всичко това е благодарение на един много прост метод.

Картофите могат да доведат до отслабване

Картофите могат да доведат до отслабване

Начинът на певицата се състои в профилактика с картофи. Може би звучи леко странно за мнозина, но истината е, че именно тази храна може да смъкне немалко килограми от един човек. Севлиевската хубавица прибягва до консумиране само и единствено на картофи в рамките на 7 дни и резултатите са чудесни.

„Не мога да кажа, че някога съм имала проблеми с теглото си, но определено не се чувствах удобно преди. Обичам да готвя и обожавам картофите. Веднъж изкарах цяла седмица само с тях в менюто си. Приготвях си ги по най-различен начин – варени, на скара, печени, без или с коричка, като ги овкусявах единствено с малко черен пипер. Така ми беше вкусно, но се оказа, че след седмица бях свалила 2 кг. Оттогава редовно правя такива 7 дни на няколко месеца.“ – разкрива красивата Невена Цонева.

Поп дивата потвърждава също и тезата, че консумацията на вода е много важна при едно отслабване. Заедно с картофите именно водата ѝ е била основен спътник и така е успяла да издържи.

Единствените картофи, които не са позволени в случая, са пържените. Това е така и заради факта, че те дразнят стомашната лигавица, което затруднява храносмилането, а оттам забавя метаболизма и отслабването се възпрепятства.

Този метод с картофи може да продължи и повече от седмица, зависи колко голям иска човек да бъде ефектът при смъкването на килограми. Разбира се, не бива да се прекалява, поради което е препоръчително процедурата да бъде спряна най-късно след втората седмица.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Невена Цонева: Не е нужно да пазиш диета, за да си слаб! Аз го постигам по много прост начин

  1. Аз направих рецептата. Вземам по една супена лъжица на ден, на гладно. Малко е гадно на вкус, но не вярвам да е отровно. След това хапвам по една сушена фурма и вкуса веднага се оправя. Ще се напъна малко докато изпразня буркана. Не забелязвам да има някакъв ефект, но ако се появи ще пиша. Айде до скоро.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *